Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Torsdagen bjuder på en blommig bild, helt enligt mönsterveckans "regler". Dessa cementljusstakar inhandlades på en marknad i somras av svärmor. Nu när höstmörkret gjort entré används de flitigt. Ljusstakarna pryder numera vårt köksbord och ljusen byter kulör beroende på vilken accentfärg jag gillar för tillfället. Nu är det som synes gul/grönt som är favoriten.

102134-9

Foto: Privat

Total
0
Shares
1 comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.