Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Idag har jag tittat en gång extra på det mesta. Jag tycker mig se ränder, rutor och prickar nästintill överallt. Efter att ha samlat ihop ett antal prickiga motiv i tankebanken beslutade jag mig till sist för att dagens prickiga bild skulle bli lillemans napp. Av motivet att döma skulle man kunna tro att han är en riktig napp-älskare. Men så är inte fallet! Här är det fingrarna som gäller. Storebror däremot var en riktig napp-fanatiker, det var hans käraste ägodel nästintill den älskade nallen.

102134-8

Foto: Privat

Total
0
Shares
3 comments
  1. MammMia: Tack och välkommen hit. Ska försöka lägga in lite hemma-hos-bilder inom kort. Blir väl nån liten blänkare då och då. Tiden räcker ju inte alltid riktigt till med en 4 åring och en 5-månaders bebis. :-)
    LoX: Tack så mycket! :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.