fixa&dona | Duns i postlådan – nummer ett av fyra
39
single,single-post,postid-39,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Duns i postlådan – nummer ett av fyra

102134-41

Denna vecka väntar jag spänt på att brevbäraren ska komma med vår post. Förra veckan beställdes nämligen ovanligt mycket på webben för min del. Idag dunsade det äntligen till för första gången. Nu dök det efterlängtade paketet från La Redoute upp. När jag kikade in hos Living byC&W förra helgen fanns där en rabattkod att utnyttja som gav 25% rabatt och då beslutade jag mig för att premiärhandla hos La Redoute. Jag fastnade bla. för ett par fina skor till lilleman. Nyfiket öppnade jag paketet… och jodå, skorna motsvarade mina förväntningar. Passade lilleman perfekt! Såå fina på honom. Kul!
Tänk så mycket roligare det är att handla på webben än "in real life". Denna spännande väntan för att se om grejorna motsvarar ens förväntningar och det stora utbudet man får ta del av trots att man bor i en liten stad.  
Nu är det "bara" tre dunsar kvar att vänta på. Åhh så roligt!

Foto: Privat

5 Kommentarer
 • Zassi
  Posted at 13:43h, 30 november Svara

  Vad fina bilder du tar :) Jag gillade julgruppen och skorna var jättesöta! //Z

 • Jessica
  Posted at 16:21h, 30 november Svara

  Paket är alltid skoj att få hem! Har du sett att jag har webbshopp nu? http://www.rumba.se *tips*

 • Cia
  Posted at 19:08h, 30 november Svara

  Hej, är på besök i din trevliga blogg. Visst är det kul att beställa saker.. så kul att det oftast blir alldeles för dyrt :) Cia

 • Vildangel
  Posted at 19:18h, 30 november Svara

  Jag kan hålla med om att det är bra för att man kan ta del av ett stort utbud även om man bor i en liten stad. Men jag tycker det är jobbigt att beställa – tycker aldrig storlekar, färger, material osv stämmer. Men skorna där var iaf jättesöta.
  //V

 • Isabelle
  Posted at 20:31h, 30 november Svara

  Zassi: Tack! Fotografera är roligt, och ännu roligare nu när man kan dela med sig av bilderna till andra.
  Jessica: Jajamän, det har jag sett. Mycket fint är det!
  Cia: Jo, det har en tendens att plocka på om man inte tänker sig för. Men jag är rätt sparsam av mig så det går bra. Föräldrapenning och shopping är ju ingen bra kombination… Hi, hi…
  Vildangel: Håller med dig, kläder är jobbigt att beställa. Man får kallt räkna med att det är nåt som inte passar. Så blev det även denna gång. Men lillemans skor är iaf super!!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin