Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Jag har länge gått i valet och kvalet om jag ska lägga en rejäl slant på ett inköp av en Fatboy. De är ju jättehäftiga och verkar supersköna. Men… är det nån som har en Fatboy och som kan säga vad ni tycker. Är den värd pengarna? Passar den bra för både vuxna och barn? Alla kommentarer mottages tacksamt.

102134-12

Foto: pid.se
Collage: Privat

Total
0
Shares
5 comments
  1. Theo har en limefärgad! Och han är henöjd! Vi sitter ofta i den och läser och myser. Sen är den skön luta sig tillbaka i när Theo vill käka nattvälling. Tror vi kommer lyfta ut den framför teven när han blir lite äldre.

  2. Tack för svaret isabelle. Som sagt, den verkar ju jätteskön… lite otymplig bara om man inte har det perfekta stället att ställa/lägga den på. Får fundera vidare.

  3. hej,
    min syster har tre söner och de har var sin fatboy. De är superbra och jättetåliga. Nu kommer även en variant för utomhusbruk som man kan knäppa ihop på sidan så det blir som en fotölj. SUPER BRA!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.