Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Dagens mönster har titeln "organiskt". Jag älskar organiska mönster, särskilt när de är i gråskala. Här kommer några smakprov från vårt vardagsrum.
Mattan är beställd från inreda. Jag föll för den direkt när jag såg den i ett inspirationscollage hos en bloggare (kommer tyvärr inte ihåg hos vem). Förra veckan fanns den äntligen i lager hos inreda och då passade jag på. Bara några dagar senare fanns den att hämta på det lokala postkontoret. Mattan är i plast, vilket kanske inte är så "lyxigt" men det passar oss bra just nu eftersom den är väldigt tålig mot barnens kladd och klet. Ett budgetinköp tills det är lönt att lägga ner pengar på en finare matta helt enkelt. Men… jag är väldigt nöjd ändå.
Kudden är inköpt på Indiska tidigare i höst. Tapeten finns på en fondvägg i vårt vardagsrum och är från Midbec.
 
102134-11

Foto: Privat

Total
0
Shares
5 comments
 1. Tant Ulla: Nä, jag såg att den inte fanns med nu. Jag beställde ju i början av november och bara nån dag senare var mattan borta från webbsidan. Men sen några dagar senare fanns den där och nu är den borta igen. Kika in där med jämna mellanrum så kanske den dyker upp igen. Håller tummarna!!!

 2. Hej!

  Sitter och kollar lite gamla blogginlägg hos dig och hajjade till, kände igen den svartvita plastmattan som jag också haft hemma.. och såg att du köpt den hos mig, på inreda. Så roligt, världen är liten! :) Visserligen 3 år senare men ändå..! Mattan blev utbytt här hemma för något år sen så jag fick verkligen en flashback nu när jag såg den! Lite härligt, sveptes tillbaka ett tag där :)

  Ha det toppen,
  Annelie

  http://www.inreda.com
  http://blogg.inreda.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.