Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Detta motiv hänger på väggen hemma i vår hall. Det är designat av Maija Louekari för Marimekko. Namnet är Kaiku 2004. Detta motiv finns även i fler färgkombinationer, men detta är min favorit.
Hemma hos oss finns i princip bara fyra färger; svart och vitt samt inslag av turkost och limegrönt. Då tycker jag detta tyg passar perfekt eftersom det binder ihop de olika rummen som alla har dörrar ut till hallen.

102134-3

Foto och montage: privat

Total
0
Shares
3 comments
  1. Hej Isabelle!
    Vad glad jag blev att du vill länka till min sida! Och vilken kanonblogg du har skapat..Ska bli jättekul att följa den!!Ska lägga in länkar från min sida också och då blir du den första jag skapar länk till!!!Må så gott!/anna.a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.