fixa&dona | Ytterligare ett blomarrangemang
4
single,single-post,postid-4,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ytterligare ett blomarrangemang

102134-44

Idag blev det en liten utflykt igen… Jag och barnen åkte iväg och fikade på ett nyöppnat café. Mysigt! Jag och storebror satt på barstolar vid fönstret och kikade på alla som passerade utanför. Sonen kommenterade glatt allt som hände och mumsade på sin kaka. Lilleman sov gott i vagnen. Det var ett sånt där ögonblick när allt känns toppen, ingra problem i sikte nånstans. Utflykten avslutades, som pricken över i, med ett besök i en inredningsaffär. Här säljs "allt" som "behövs" i hemmet och till väldigt bra priser. Jag köpte bla. taveldukar till porträtten jag ska tillverka. Dessa har jag bloggat om tidigare. Dessutom sprang jag på värmeljushållare och silvriga pärlor på band. Dessa har jag ikväll använt för att piffa upp mina höga zinkkrukor som står på matbordet i vardagsrummet. Inget märkvärdigt arrangemang, men så mysigt när jag sitter här i vardagsrummet och bloggar med dessa stående bredvid mig.

Foto: Privat

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin