fixa&dona | Dagens fynd – Top Hat
54
single,single-post,postid-54,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dagens fynd – Top Hat

102134-58

Mellandagsreorna härjar. Och äntligen har jag tur med vad som reas ut. Top Hat, en lampa i skrivbordsmodell men med en höjd på 190 centimeter från Mio fanns med på rean, till halva priset!!! Jag har suktat efter denna lampa hela hösten men tyckt att den varit i dyraste laget. Men när jag igår kikade min mailbox och såg ett nyhetsbrev från Mio med denna lampa till nedsatt pris kunde jag inte hålla in ett glädjetjut. Äntligen var det dags för ett inköp. Så imorse ringde jag till närmaste Mio-butik och fick beskedet att den var slut i lager men jag kunde få hämta den om en sisådär sex veckor, men till det rabatterade priset. Ok, har jag väntat hela hösten kan jag vänta några veckor till. Så, om nån månad kommer denna lampa pryda vårt snart light-renoverade vardagsrum. Oh så kul!

Foto: Mio
Collage: Privat

14 Kommentarer
 • Vera
  Posted at 00:54h, 30 december Svara

  Den är så cool den lampan, vad roligt!

 • Jessica
  Posted at 11:49h, 30 december Svara

  Wow, coolt när den är så hög!
  Så klart kan jag med tänka mig den.
  Duuu…är det ok att länka på min sida?

 • Isabelle
  Posted at 09:46h, 31 december Svara

  Jupp, cool var ordet. Nu ska jag bara fixa klart i vardagsrummet innan det är dags att hämta den.
  Jessica: Så klart att du får länka! Blir bara glad. :-)

 • Anonym
  Posted at 14:39h, 31 december Svara

  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig och din familj!

  Kram

  Ps: Mycket snygg lampa!

 • Helena
  Posted at 14:41h, 31 december Svara

  Sorry, inte meningen att vara anonym! ;)

 • Vera
  Posted at 22:47h, 31 december Svara

  En önskan om ett Gott Nytt År till dig och din familj!

 • cleo
  Posted at 23:01h, 31 december Svara

  Gott nytt år önskar jag Dig! Hoppas det bir ett underbart år på alla sätt och vis!

 • Lisa
  Posted at 12:24h, 01 januari Svara

  Perfekt…. nästan som en nyårspresent till sig själv då!!!!!!!!

 • Isabelle
  Posted at 20:37h, 01 januari Svara

  Tack för alla gott nytt år önskningar!

 • MammaMia
  Posted at 21:01h, 02 januari Svara

  Den lampan är vrålsnygg :)! Grattis till rea-fyndet :)!

 • Anonym
  Posted at 15:27h, 05 januari Svara

  hej!Hittade hit till din sida för ett tag sen,tycker den är jättefin!Såg att du beställt min “måste ha”lampa också.Jag och gubben var på MIO Jönköping i lördags och skulle “slå till”.Givetvis var den slut på lagret, hade nästan räknat med det,men ville beställa den.Hör och häpna så gick inte det!Läriedsen och smått sur gick vi därifrån.Men skam den som ger sig ,jag gick in igen och träffa på en säljare som vet hur man hjälper kunder ,det var givetvis inga problem men jag får vänta lika länge som du på min la
  d

 • Anonym
  Posted at 15:32h, 05 januari Svara

  hej!Hittade hit till din sida för ett tag sen,tycker den är jättefin!Såg att du beställt min “måste ha”lampa också.Jag och gubben var på MIO Jönköping i lördags och skulle “slå till”.Givetvis var den slut på lagret, hade nästan räknat med det,men ville beställa den.Hör och häpna så gick inte det!Ledsen och smått sur gick vi därifrån.Men skam den som ger sig ,jag gick in igen och träffade på en säljare som vet hur man hjälper kunder ,det var givetvis inga problem men jag får vänta lika länge som du på min lampa.Men det är det värt!!! Hoppas MIO börjar använda samma kundvänlighet hos alla försäljare .Hoppas också på att starta en egen blogg i din “anda” . Ha en trevlig helg!

 • Isabelle
  Posted at 17:41h, 05 januari Svara

  Vilken tur att du träffade på en trevlig säljare till slut!!! Skam den som ger sig… Och jag håller med om att lampan är värd att vänta på. :-)

 • Michaelvilma
  Posted at 09:26h, 24 februari Svara

  I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin