fixa&dona | En webbshop värd ett besök – www.lookfantastic.com
40
single,single-post,postid-40,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En webbshop värd ett besök – www.lookfantastic.com

102134-57
Jag har för länge sedan insett att mitt hår mår bäst av de lite dyrare hårvårdsprodukter som finns att köpa hos frisören. Men dumsnål som jag varit den senaste tiden har jag inte unnat mig ett ordentligt shampoo och balsam. Detta har fått konsekvensen att håret blivit ett enda "tufs" och knappt gått att kamma ut. Dessutom har lilleman grejat med det långa håret när jag burit runt på honom och det har ju inte förbättrat saken precis. Men nu är håret avklippt, ca 20 cm kortare och frisyren är återigen i takt med modet. På tiden… Så nu var det äntligen dags att investera i hårvårdsprodukter som är bra för mitt hår. Min favorit är produkter av märket Tigi. Deras produkter passar mig perfekt och det stora plusset är att jag störtdiggar deras förpackningar. Det avgör saken… finns säkert fler produkter som är bra, och säkerligen även bättre men inte så snygga på långa vägar.
Nåja, jag kanske ska komma till saken nån gång. Frisören fick nobben den här gången gällande hårvårdsinköp. Inte ville jag betala massa pengar i onödan när det finns pengar att spara. Jag beställde mina grejor på lookfantastic.com. Hos denna webbshop kan du beställa hårvårdsprodukter som endast finns att köpa hos frisören, och dessutom till mycket lägre priser. Jag beställde ett kit med shampoo, balsam och glansspray. Dessutom blev det ett vanligt spray och ett vax. Dessa produkter luktar ljuvligt och är superbra. Jag längtar redan tills det är dags att tvätta håret imorgon. :-)
Varorna skickas från England och jag beställde 22 december och fick dom idag. Snabba ryck, särskilt med tanke på att det varit jul. Denna webbshop rekommenderas varmt!!!

Foto: lookfantastic.com
Collage: Privat

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin