fixa&dona | Här möbleras det om för fullt…
41
single,single-post,postid-41,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Här möbleras det om för fullt…

102134-56
Nu händer det grejer… Just nu är det ommöblering som är på tapeten. Därav den extra långa pausen från bloggandet. Nu är det äntligen dags att ta tag i det som legat och "irriterat" i huvudet bra länge. Nu flyttas skåpen från vardagsrummet ner i källaren, till det nya arbetsrummet. Där ska nya hål borras i den stenhårda betongväggarna, till makens stora förtret. Han bara suckar när jag sätter honom i arbete. Nåja, det är inte ofta han behöver hjälpa till med mina inredningsprojekt så jag "bryr" mig inte sååå mycket. Men det klart, jag förstår ju att han blir lite less eftersom det blivit några ommöbleringar de senaste åren. Hi, hi… omväxling förnöjer. Nu när skåpen flyttats från vardagsrummet kan jag äntligen måla väggarna därinne. Sen ska det inhandlas lite nya möbler. Men det ska jag fundera över ett tag. Och i källaren har de egentillverkade tavellisterna äntligen kommit upp. Det är två stycken lister och varje list har en längd på 2,5 meter. Där står ett urval av mina inredningsböcker. Dom är för fina för att gömmas i nåt skåp. Sen ska jag tillverka ett arbetsbord, håller på och funderar över måtten och formen på bordet. Dessutom kommer heltäckningsmattan till trappan ner till källaren imorgon, så då blir det ytterligare projekt att ta tag i. Kul men jobbigt! Men åh så härligt när det är klart. Nepp, nu är det bäst att fortsätta arbetet.
Ps. Nu har jag dessutom målat om köksstolarna. Jag bloggade om färgvalet tidigare. Dom blev svarta. Kändes trist att måla om stolarna i samma färg igen… då syns det ju inte att man gjort om.

8 Kommentarer
 • Anonym
  Posted at 20:55h, 27 december Svara

  Jättefina tavellister. Skulle vilja ha sådana till dotterns rum för att ställa biblioteksböcker på. Nu måste jag tänka igenom hur jag skall få plats med detta….

 • Lisa
  Posted at 12:00h, 28 december Svara

  ja det blev superbra med tavellisterna, böcker kan faktist vara fina att titta på!!!!

 • Jessica
  Posted at 15:52h, 28 december Svara

  Åhhh…va skoj med ett nytt roligt inlägg.
  Ser framemot bilder när rummet är klart.
  Gillar din (våran) stil och bilden med böckerna
  ser jätte fin ut! =)

 • Isabelle
  Posted at 21:56h, 28 december Svara

  linlin och lisa: Ja visst blev det bra. :-) Trivs jättebra med listerna och blir lika glad varje gång jag kilar ner till datorn.
  Jessica: Ska försöka göra klart arbetsrummet (rum och rum… nåja, hörnan på 15 kvm i gillestugan. Men det känns som om det kan bli riktigt bra. Både vad det gäller funktion, utseende och kreativitet. Spännande! Det är så kul att vi har “samma” smak. Förresten, idag var jag och klämde på den där gummivasen från Menu (går att beställa på designonline), som jag bloggat om i ett tidigare inspirationscollage. Dom var jättehärliga, så en sån GRÖN blir det när det är dags att “vårstyla” köket. :-)

 • Jessica
  Posted at 10:56h, 29 december Svara

  Åhhh…spännande med den vasen…ser framemot en vårstyling i köket.
  Hemma hos oss händer det inget just nu. Jobbar för fullt i butiken.
  Men när det blir lugnare här kanske det händer ngn i hemmet.
  Längar efter lite nya inredningsprylar…

 • Anna
  Posted at 14:26h, 07 mars Svara

  Hej. Du gjorde din egna tavellist..vad gick kostnaderna på? Nyfiken!

 • Inredningsgalen
  Posted at 10:04h, 26 september Svara

  De är super bra och jättefina!
  Passar i alla hem.

 • Gjermundkarine
  Posted at 10:50h, 02 oktober Svara

  Advice about How To Lose Weight Effectively and Safely-Different Weight Loss Diets-Choose the Diet that Suits You.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin