fixa&dona | Inspiration: barnrum 2
42
single,single-post,postid-42,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inspiration: barnrum 2

102134-55

Här kommer ytterligare en idé gällande fondväggen i lillemans rum. Är lite sugen på att göra en variant av tapeten Dino designad av Lotta Kvist för Sandberg Tyg&Tapet. Denna tapet finns i kartan Emma&Milton och finns i flera färgställningar. Men ingen som faller mig i smaken, tyvärr… Att måla olika djursilhuetter på flera rader likt denna tapet skulle göra att rummet får en helt annan känsla än om jag målar ett djungelmotiv likt det i förra inlägget. Intrycket blir stilrenare och pockar inte lika mycket på uppmärksamhet som det andra förslaget. Men samtidigt är Ingela Peterson Arrhenius illustration helt underbar och skulle säkert gå att göra nåt riktigt fint av hos lilleman. Åh, jag vet inte hur jag ska göra. Men det känns som om djursilhuett varianten skulle passa lilleman längre, känns inte riktigt lika "barnsligt". Åh, jag vet inte vad jag ska satsa på. Kommentarer någon?

Foto: Sandberg Tyg&Tapet
Collage: Privat

6 Kommentarer
 • Lisa
  Posted at 10:53h, 22 december Svara

  Jag röstar helt klart på den förra!!!!!!

 • Isabelle
  Posted at 13:39h, 22 december Svara

  Tack för den kommentaren! Ja, det lutar väl åt alternativ ett. Skönt att få lite fler åsikter. Fler mottages tacksamt!

 • Lisa
  Posted at 00:46h, 24 december Svara

  GOD JUL!
  MÅNGA KRAMAR FRÅN LISA

 • Jessica
  Posted at 13:39h, 25 december Svara

  Jag skulle valt den förra…mycket mer färg, vilket det KAN vara i ett barnnrum!
  Själv har jag inhandlat ett tyg på Åhlens som jag ska sätta upp på väggen i grabbarnas rum!

  Lycka till!

 • Lisa
  Posted at 16:02h, 27 december Svara

  …kika in på min blogg….jag håller på att måla!!!!!!!!!!

 • Paula
  Posted at 20:52h, 09 januari Svara

  Jag tycker djuren, roligare med färg i ett barnrum.
  Jag målade egna djur på en av väggarna i min sons (han är bara 1½) rum. Jag printade ut lite inspirationsbilder ifrån nätet och bjöd över syrran. I värsta fall går det ju att tapetsera över med något annat när man/barnet lessnat.
  hoppas att ni blir nöjd med vad ni än väljer… =)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin