fixa&dona | Inspiration: barnrum
43
single,single-post,postid-43,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inspiration: barnrum

102134-54

Jag har ett bra tag gått och funderat över vad jag ska hitta på i lillebrors rum. Som det ser ut nu är det bara fyra vita väggar, inget som uppmanar till lek och kreativitet. Ganska trist alltså… Men bättre att fundera en gång extra än att göra något förhastat som inte blir nåt vidare i slutändan. Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att jag ska måla ett djungelmotiv som en fondvägg. Så nu är jag på jakt efter olika djungelmotiv att hämta inspiration ifrån. Jag fastnade genast för detta motiv av Ingela Peterson Arrhenius. Detta motiv finns att köpa på Wonderwall. Men nu vill jag gärna ha hjälp med att hitta fler härliga djungelmotiv som kan passa att utgå ifrån till en väggmålning. Hjälp mottages tacksamt!

Illustration: Ingela Peterson Arrhenius

8 Kommentarer
 • Jessica
  Posted at 22:33h, 20 december Svara

  Vilket mysigt motiv, det skulle jag kunna tänka mig i grabbarnas rum. Det rummet är för tillfället väldigt trist…=(

 • Anonym
  Posted at 22:45h, 20 december Svara

  Kolla in Isas illustrationer. där finns det en hel del med djungelmotiv. http://www.isa.nu-blog

 • Lisa
  Posted at 08:01h, 21 december Svara

  Men det där var ju super sött!
  Lycka till!!

  Lisa

 • anna.a
  Posted at 09:31h, 21 december Svara

  Vad spännande..Jag ska också inreda ett djungelrum snart..en kompis son behöver lite hjälp..
  Jag har köpt en väggdekoration från Ikea som är som bambugrenar som ska pryda en av de vita väggarna.Den heter “slätthult” och kostar 189:-.
  Åhlens hade för ett tag sen ett kul tyg med olika djur..
  Bilden som du har hittat tycker jag är fantastisk!!
  Jag blev lite sugen på att rita av den där apan på en plywoodskiva och såga ut och hänga i tex. gardinstången.. Lycka till med rummet..hoppas vi får se resultatet på bloggen!!
  GOD JUL!!/anna.a

 • Thea
  Posted at 09:47h, 21 december Svara

  Superfint till barnrummet!
  Thea

 • Isabelle
  Posted at 18:31h, 21 december Svara

  Åh tack för alla kommentarer! Självklart ska jag visa bilder allteftersom arbetet framskrider. Men än så länge kommer det nog att bli lite olika inspirationscollage med temat djungel innan jag bestämmer mig. Tyget på Åhléns har jag varit sugen på ett bra tag, ska nog införskaffa nån meter och sy några kuddar av iaf. Jag återkommer…

 • MammaMia
  Posted at 21:04h, 02 januari Svara

  Den här tavlan har vi i sonens (10mån) rum och han är mycket förtjust i motivet…jag ser att du redan fått tips om Isas djungelmotiv som jag också tycker är fint i genren.

  Fin blogg du har! Hit kommer jag tillbaks :)!

 • Linda
  Posted at 11:06h, 06 september Svara

  http://www.barnparadiset.se där har jag hittat vacker mättsticka “trä” som passar utmärk i min son djungelrum.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin