fixa&dona | Ett besök i Fabriksbutiken
58
single,single-post,postid-58,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ett besök i Fabriksbutiken

102134-89
Idag har lilla familjen besökt Fabriksbutiken. Det var några mil att åka, men det var det värt. Det blev en hel del fina prylar inhandlade, till riktiga fyndpriser. För några dagar sedan läste jag en annons från Fabriksbutiken i vår lokala morgontidning. 20% rabatt på hela sortimentet! Inte illa… Men jag tyckte det var lite väl långt att åka bara för att nöjesshoppa lite så den tanken försökte jag kvickt slå bort.  När jag sedan i fredags fann en 50-tals bokhylla i teak på Blocket (vart annars… ;-) ) i samma stad så var det ingen tvekan om att denna butik var tvungen att besökas. Så idag bar det av för att hämta bokhyllan och besöka Fabriksbutiken. Och jag gjorde en del riktiga fynd. Den stora Alvar Aalto vasen hade jag sedan tidigare, men de två andra inhandlades idag. Den rökfärgade såldes ut, så priset blev 239 kronor. Helt överkomligt! Den lilla ljuslyktan köpte jag för att jag tyckte det blev en fin effekt med samma form men i olika storlekar och med olika innehåll. Lite annat smått och gott inhandlades också, såsom några fler ljuslyktor, servetter och en brödkorg. Men en del av sakerna tas nog inte fram förrän framåt hösten. Ja, ja… jag vet, jag är lite före min tid. Först måste vi ju njuta av våren och sommaren. Men, den som väntar på nåt gott… :-)

Foto: Privat

14 Kommentarer
 • Vicke
  Posted at 08:22h, 29 januari Svara

  Vilken tur att du fyndade bokhylla på Blocket så du fick göra fler fynd på Fabriksbutiken:)
  De är så fina Aalto vaserna och väntar med spänning på att få se bokhyllan.

 • Purple
  Posted at 08:50h, 29 januari Svara

  Den är jättefin Altovasen, en riktig klassiker. Kallas den inte också för Savoyvas?

 • Lisa
  Posted at 08:54h, 29 januari Svara

  Inte illa, alltid roligt när man gör fynd!!!

 • Pernilla
  Posted at 10:21h, 29 januari Svara

  Oj vilka fina fynd du har gjort! Den rökfärgade vasen är ju vrålsnygg!!

 • Isabelle
  Posted at 10:26h, 29 januari Svara

  Vicke: Ja visst hade jag tur. ;-) “Bokhyllan” ska ev. målas, har inte riktigt bestämt mig än. Bokhylla låter så stor, den är liten och lättplacerad. Jag gillar…
  Purple: Jo, den kallas Savoyvas. Men det är väl fler som känner till den om man säger Aalto. Jag tycker också om den jättemycket!
  Lisa: Fynd är alltid roligt!
  Pernilla: Jupp, fyndat var namnet. Jag är jättenöjd!

 • tina
  Posted at 11:28h, 29 januari Svara

  Älskar den där vasen! Den är så fin!!
  Tina/

 • Sessan
  Posted at 16:09h, 29 januari Svara

  Den rökfärgade vasen har jag trånat på många gånger utan att jag har inhandlat den. Förstår att du inte kunde motstå att köpa när den var så pass billig. /Sessan

 • Anna
  Posted at 20:44h, 29 januari Svara

  Vilka toppenfynd! Tycker inte alls att det är konstigt att handla saker som man inte ska använda på ett tag. Det är ju lika bra att passa på när man hittar nåt fint!

 • Maria
  Posted at 12:02h, 30 januari Svara

  Oj vilket fynd!!!
  Jättesnygga vaser som man inte lessnar på.
  Den stora i klarglas äger jag själv o man kan fylla den med allt möjligt..i helgen var det godis i våran.
  Förstår att du e nöjd…

 • Sassamamma
  Posted at 22:46h, 30 januari Svara

  De är verkligen jättefina de där vaserna. Får ta en sväng till Fabriksbutiken snart, bor farligt nära en… :-)

 • Isabelle
  Posted at 00:03h, 31 januari Svara

  Tina: Håller med dig till fullo! Du må tro att jag blev glad när svärfar överlät sin stora vas till mig (oss). Han hade fått den i julklapp från sitt jobb men visste att jag skulle uppskatta den mer. Supersnällt och mycket uppskattat!
  Sessan: Nä, jag skulle inte köpt den rökfärgade om det inte varit så bra pris eftersom jag redan hade den stora vasen. Man är ju inte gjord av pengar…
  Anna: Ja vet man vad man gillar är det ju bara att passa på när det är bra pris. Annars ångrar man sig bara när det inte går att få tag på senare när man väl behöver/vill ha det.
  Maria: Ja, dom håller resten av livet. Jag ska vårda dom ömt. :-)
  Sassamamma: Oh det lät farligt. Tur att inte jag bor så nära, det skulle bli alldeles för dyrt. Och inte alls lika roligt om man är där för ofta. Nu hamnar jag nästan i glädjerus när jag botaniserar bland allt porslin och annat smått och gott dom har där.

 • Sassamamma
  Posted at 17:34h, 31 januari Svara

  Haha, jag har BONUSKORT på Fabriksbutiken *s*

 • Isabelle
  Posted at 23:14h, 31 januari Svara

  Sassamamma: Vad är det jag hör? Bonuskort… hur mycket har du handlat egentligen ;-) Hi, hi…

 • Malin A
  Posted at 23:24h, 31 januari Svara

  Fabriksbutiken är ett paradis för en Kiviälskare som jag. Grattis till dina fina köp !

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin