fixa&dona | Nu har jag gjort det igen!
57
single,single-post,postid-57,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nu har jag gjort det igen!

102134-90
Jag börjar bli riktigt bra på det här… fynda på Blocket alltså. Kul är det också! :-) Igår var jag och köpte denna "bokhylla" i teak från 50-talet nån gång. Jag föll direkt för den enkla formen och jag gillar även att det går att välja själv om man vill använda hylldelen eller bara det lilla skåpet. En mycket lättplacerad och användbar möbel. Och till det trevliga priset av 200 kronor tyckte jag inte det var så mycket att fundera på. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig för om jag skall använda bara skåpet eller alltihopa. Jag har heller inte bestämt mig för om jag ska behålla möbeln teakfärgad eller måla den. Om jag beslutar mig för att måla blir den svart eller vit, beroende på vilken vägg den passar bäst vid. Jag får väl ta och flytta runt bokhyllan i vardagsrummet nån dag och känna mig för lite. Nu kom jag på… jag har ju inte visat soffbordet när det är färdigmålat. Bild kommer inom kort!

Foto: Privat

10 Kommentarer
 • Vicke
  Posted at 08:09h, 30 januari Svara

  Det kan man verkligen kalla för fynd, vilket bra pris!! För en så fin hylla som ser uta att vara i superbra skick och suveränt att man kan variera den:)

 • Lena
  Posted at 09:41h, 30 januari Svara

  Härligt! Själv är jag inne på blocket nästan varje dag och letar efter 50-60-tals möbler, men här i Stockholm tar det så hutlöst mycket betalt för allt. Jag vill oxå fynda:-)

 • Lisa
  Posted at 10:38h, 30 januari Svara

  väntar med spänning…

 • Vildangel
  Posted at 14:20h, 30 januari Svara

  Nu blev jag nostalgisk, en sådan bokhylla har stått hos min morfar så länge jag kan minnas – eller stod, han finns inte längre. Underbar nostalgitripp du bjöd på idag. *ler*
  //V

 • Anna
  Posted at 19:22h, 30 januari Svara

  Vilket fint skåp! Är det nästan inte lite synd att måla det?

 • Minks
  Posted at 19:58h, 30 januari Svara

  Så snygga (både hylla o bord!) Jag är frälst i de där gamla möblerna men tyvärr är min sambo inte alls lika förtjust :(
  //M

 • Vera
  Posted at 23:28h, 30 januari Svara

  Mycket snyggt!! Vilket kap du gjort!

 • Isabelle
  Posted at 23:56h, 30 januari Svara

  Vicke: Jupp, ett riktigt fynd. Jag känner mig jättenöjd!
  Lena: Mmm.. förstår att det är dåligt och dyrt i “storstan” med 50-tals möbler. “Lantisarna” häromkring har väl inte fattat ännu vilka härliga möbler som tillverkades på 50-talet. Teak, teak, teak… :-)
  Lisa: Nu är väntan över gällande soffbordet… om det var det du syftade på. :-)
  Vildangel: Det var så lite så!
  Anna: Jo, det är ju det jag funderar på… känns lite trist att “förstöra” det, men samtidigt passar det målade bäst in här hemma. Beslutsångest!
  Minks: Jag har blivit väldigt förtjust i dessa möbler på senaste tiden, och älsklingen låter mig hållas eftersom han vet hur roligt jag tycker det är att greja här hemma. :-) Vi får väl hoppas att sambon din tänker om…
  Vera: Jajamänsan, jag är supernöjd!

 • malin
  Posted at 13:17h, 07 februari Svara

  Nej nej inte måla! Finast som den är…

 • Dosrome
  Posted at 14:17h, 09 januari Svara

  Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin