fixa&dona | Lägesrapport – dag 1
111
single,single-post,postid-111,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lägesrapport – dag 1

102134-148
Här kommer en snabb rapport från min första dag på jobbet. Det kändes mycket ovanligt att vara ur huset strax innan halv åtta, och utan barn till råga på allt. Dom brukar nämligen vara med mig vart jag än åker. Väl på jobbet fick jag mjuka upp med att skriva lite skyltar, sedan var det dags att börja lägga in ett trestavs ekgolv i det som inom kort ska bli tapetavdelningen. En man från tekniska supporten på Forbo Flooring har bokat in två dagar hos oss i butiken för att visa mig och ytterligare en arbetskamrat hur man lägger olika typer av golv. Och idag var det som sagt dags för ett limningsfritt parkettgolv, SafeLoc. Över 100 kvm ska läggas så ni kan ju räkna med att jag är öm i kroppen, och framförallt knäna. Aj! Än är vi inte riktigt färdiga, men förhoppningsvis nån gång under morgondagen. Övning ger färdighet!
Lunchen spenderades på restaurang. Bjuden blev jag också :-). Underbart att få äta i lugn och ro, utan att behöva passa upp på barnen hela tiden.Tänk vad fort man glömmer hur det är att få äta utan att bli störd. Men, vad gör man inte för sina små älsklingar.
Nepp, nu är det verkligen dags att lägga huvudet på kudden om jag ska orka med morgondagens slit. Nu har jag i alla fall plockat fram mina snickarbyxor med tillhörande knäskydd, så imorgon kanske jag inte behöver få så ont i knäna. Fler rapporter kommer… var så säkra!

Foto: Privat

13 Kommentarer
 • kol och krita
  Posted at 08:10h, 27 mars Svara

  Va kul med nya jobbet, hoppas du kommer att trivas. Låter såå intressant!

 • Lilla My
  Posted at 09:36h, 27 mars Svara

  Allt har sin tid.Jag kommer i håg hur konstigt det kändes första gången jag inte hade en barnvagn framför mig när jag gick på stan.Som om halva jag var borta.Nu är de 8&10 år och sitter inte i vagn och jag njuter av att gå ensam på stan.De gillar INTE mina butiker.Så roligt för dig att få vara med från början.Har säkert skrivit det förr men i såna fall ber jag om ursäkt för om jag tjatar.Ha en bra dag!

 • Linda
  Posted at 09:55h, 27 mars Svara

  Så kul! Det låter som ett roligt jobb.

 • Pernilla
  Posted at 10:41h, 27 mars Svara

  Ajaj akta små knäna!! :)
  Men vilket roligt jobb du har! Jag vill med lära mig sånt!!! :D
  kram

 • Johanna
  Posted at 11:11h, 27 mars Svara

  Det låter som att du har ett roligt jobb! Ha en bra dag och va rädd om knäna!

 • Cina
  Posted at 12:38h, 27 mars Svara

  Roligt att få lite rapporter om nya jobbet :), jag skulle också behöva lära mig att lägga golv…

  Hoppas du har en bra dag på jobbet idag!

 • cleo
  Posted at 15:49h, 27 mars Svara

  Haha, been there, done that! Och visst är det härligt när det är klart!

 • EVA
  Posted at 16:03h, 27 mars Svara

  Oj så kul att du känner att du trivs på nya jobbet !

  KRAM EVA

 • Vildangel
  Posted at 19:04h, 27 mars Svara

  Oj ,vad bra gjort att lägga golvet själv. :)
  //V

 • Scaniatjejen
  Posted at 20:39h, 27 mars Svara

  Vilka bra saker du får lära dig på jobbet, skulle också behöva lära mig en hel del sånt:-) Ser fram emot fler rapporter!

 • Annelie
  Posted at 21:27h, 27 mars Svara

  Vilket roligt jobb du verkar ha fått. Bra jobbat och lycka till…

 • Vicke
  Posted at 23:05h, 27 mars Svara

  Låter både superspännande och roligt med ditt nya jobb. Här fanns massor av rolig läsning att ta igen när jag varit på “semester”!

 • Isabelle
  Posted at 00:35h, 28 mars Svara

  Tack allihopa för era kommentarer. Såå roligt att läsa era vänliga ord. Jobbet är superkul… än så länge iaf :-D Känns verkligen bra att få lära sig att lägga olika sorters golv och även lära sig vilket underarbete som krävs. Kommer att bli betydligt lättare att sälja dessa produkter när man själv provat dom. Man lär sig av sina misstag brukar dom säga va!? Skämt åsido, man vet ju inte fallgroparna om man inte provat själv. Men efter allt detta golvläggande är jag rätt mör. Knäna är fulla av bulor och blåmärken, plåster på fingret och ömhet mest överallt. Men imorgon blir det golvläggning igen. Kul!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin