Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-126

Sådärja… nu är äntligen pappret påskrivet och ivägskickat. Vilket papper??? Jo, mitt anställningsbevis gällande mitt nya jobb på Nordsjö Idé&Design. Så roligt! Jag var i slutet av januari på anställningsintervju gällande ett jobb i en färgaffär som skall slå upp sina portar i början av maj är det tänkt. Men innan dess skall butiksinredning in, färgburkar upp i hyllor och kurser genomgås. I alla fall…jag skickade in en ansökan efter att ha blivit tipsad av svärmors väninna. Hon hade frågat svärmor om jag sett att de sökte personal till en ny färgaffär och tyckte att jag skulle söka. Sagt och gjort… en ansökan skickades iväg. Jag blev väldigt glad när butikschefen ringde och ville att jag skulle komma på intervju. Tyckte iofs att det vore konstigt om jag inte hade fått komma på intervju för jag har trots allt jobbat i färgaffär i ca 6 år. Men ändå, man vet ju aldrig vilka som söker, hur många som söker och vilken typ av person dom är ute efter. Men jag hade turen med mig. Så nu är mitt anställningsbevis påskrivet och jag börjar mitt nya jobb 26 mars. Ska bli sååå kul! Så snart har ni nån som har stenkoll på tapetutbudet igen. Jag ÄLSKAR att bläddra i tapetkartor!!

Total
0
Shares
39 comments
 1. Grattis till jobbet. glammigt: kvittar väl om det är glammigt bara man tycker det är kul och trivs. Det är ju faktiskt nåt av det viktigaste. så jätte-lycka-till-kramar från mig.

 2. Stort grattis! Det låter som ett kanonjobb. Hoppas du ska trivas och du fortfarande kommer att ha tid och ork med dina trevliga inlägg i din blogg. Väntar med spänning på framtida tapettips. Behöver verkligen lite inspiration till hemmet. Tack för en bra blogg!
  Ha det gott!

 3. GRATTIS! Jag instämmer med Jane att jag hoppas att du kommer att ha tid för bloggen. Din blogg har snabbt blivit en av mina favoriter! Mvh Inger

 4. GRATTIS!!VAd skoj..låter som ett spännande jobb..
  Ser fram emot att höra mer om färgtrender och tapeter i fortsättningen..hi..hi..

 5. GRATTIS till jobbet!
  Håller med ovanstående – räknar med uppdatering på tapetefronten – ska göra om i vardagsrummet framåt hösten (men det vet inte maken om ännu)!
  Än en gång GRATTIS!

 6. Åhh vad roligt, jättegrattis!! Och så perfekt, kan vi ju utnyttja dig vid tapetval och ideér *skratt* ;) Skryt på du bara, det får man göra vid sådana här tillfällen. Jätteskoj =)

 7. Va roligt för dig! Måste kännas tokbra, klart du inte är självgod, man måste ju få glädjas här i livet, eller hur=)Lycka till på jobbet får man säga då!

 8. Grattis, jättekul!! Hoppas att du även i fortsättningen kommer att ha tid över för din blogg!
  /whynja

 9. Grattis!! Va roligt! Jag tycker det låter som ett roligt jobb! Och det är klart du får va glad, det ska man vara! =) Ha en bra dag!

 10. Nej vad roligt!!! G R A T T I S!!!!
  Gud så bra att kunna blogga med en färg expert sen då!!! Då vill vi ha massor med tips och iéér vet du!! :)
  kramen

 11. Hihi… Nää, skryt på Du!! Vi kommer och vill ha en massa, massa rabatter istället :) Som straff!!

  Stort, stort grattis till kanonjobbet :)

 12. Klart att du ska dela med dig av din glädje.Jag blir glad när det går bra för nån annan.Lycka till.Jag antar att det kommer att visas många vackra tapeter på bloggen snart ;-)

 13. Stort grattis! Klart att det är glammigt att få jobba med det man vill. Då vet jag vart jag ska gå för tapetinspiration :)

 14. Men oooh så roligt! Stort grattis. Vet hur kul det är att få in en fot i en bransch man älskar – och det på ett så kul företag! Vad exakt ska du göra där?

 15. Så otroligt roligt för dig- ett jättestort GRATTIS!! Jag får säga att jag blir glad för min egen skull också *fniss* funderar nämligen över nya tapeter både här och var och nu kommer du att ha full koll, yes! Återigen- grattis till jobbet!

 16. TACK så JÄTTEMYCKET för alla grattis!!! Självklart svarar jag på era förfrågningar gällande tapeter, bårder och kulörer. Alltid roligt att kunna hjälpa till. Ge mig bara nån månad eller två så jag hinner memorera alla tapetkartor. *hi, hi*

 17. TACK så JÄTTEMYCKET för alla grattis jag fått!!! *glad* Och självklart hjälper jag gärna er med era frågor gällande tapeter, bårder och kulörer. *gillar* Ge mig nån månad eller två bara så jag hinner memorera alla tapetkartor. :-) Återigen, TACK! Och blogga, det hade jag tänkt fortsätta med. Det är alldeles för roligt och givande för att sluta med. Mig blir ni inte av med så lätt! ;-)

 18. Hej Isabelle! Du har blivit “tagen”! Titta in på min blogg så får du mer information!
  Kram/Liza
  och Grattis än en gång!

 19. hej och välkommen i gänget… Jag känner din chef lite granna och jag kommer upp och stöttar er när det blir dags för öppning i april/maj… Brukar kika in här då och då när det är stiltje på mitt jobb, som butiksansvarig i Nordsjö Ide & design i Mölndal utanför Göteborg… Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.