fixa&dona | Omändring i köksskåpen
136
single,single-post,postid-136,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Omändring i köksskåpen

102134-165
För några veckor sedan plockade jag bort luckan till skåpet över kylen. Det användes egentligen aldrig, utan det var bara en tillfällig förvaring för saker som inte genast hamnade på sin rätta plats. Istället kom jag på att detta skåp skulle passa perfekt till min samling av kokböcker och mina pärmar med recept. Så för att göra skåpet lite trevligare satte jag en tjock och slät väv (Återställaren) på alla ytor utom botten. Sedan målades väven svart. Resultatet ser ni på bilden. Nu fyller det verkligen en funktion. Användbart är ordet…

Foto: Privat 

15 Kommentarer
 • Elisabeth
  Posted at 00:19h, 30 april Svara

  Fiffigt, jättefiffigt!!! :D
  Tre frågor tänkte jag komma med om du har tid/möjlighet att svara, använde du återställaren för att bli av med de fula hyll-plans-möjlightes-flyttar-hålen?
  Och vilken sorts pensel, och var det knöligt?

  Kul & Tack för idéspridning!

 • Linda
  Posted at 09:36h, 30 april Svara

  Fint! Hos oss är det där skåpet ett medicinskåp!

 • tina
  Posted at 10:28h, 30 april Svara

  Bra ställe att förvara kokböckerna på!!
  Gillar den svarta väven…kommer att framhäva
  böckerna fint :)
  Ha en trevlig valborg!
  Kram tina:)

 • Cina
  Posted at 11:14h, 30 april Svara

  Vilken smart idé!

  Önskar dig en riktigt fin Valborg!

 • Lilla My
  Posted at 14:22h, 30 april Svara

  ..och snyggt! Kram

 • Anna
  Posted at 14:30h, 30 april Svara

  Jag blir så glad över att läsa alla dina praktiska tips! Jämt går jag runt med en känsla över att jag vill göra något kreativt. Jag kan oftast inte komma på vad jag ska göra. På din blogg har jag fått jättemånga idéer, så nu kan även jag få utlopp för min kreativitet lite emellanåt.

 • Zassi
  Posted at 14:46h, 30 april Svara

  Det va en bra idé! Och supersnyggt dessutom :)

  Ha en underbar Valborgsmässoafton!

 • Isabelle
  Posted at 15:27h, 30 april Svara

  Elisabeth: Jajamänsan, jag använde mig av Återställaren för att täcka över de fula hålen. Dessutom innebar det dessutom att jag kunde använda mig av en vanlig väggfärg. Hade jag behållit skåpsstommen som den var hade jag behövt ha lackfärg för att få ett bra resultat. Jag använde mig av en 50 mm pensel samt en elementroller. Det var jätteenkelt! Nemas problemas!
  Linda: Ytterligare ett användningsområde för detta smått opraktiska skåp. Tack för det tipset!
  Tina: Jo, det blev faktiskt riktigt fint. Har inte haft tid att fixa nya tidskriftssamlare, pärmar och små boxar. Men snart blir det förhoppningsvis riktigt snyggt där i skåpet. Men snart så…
  Cina: Ja, när jag väl kom på idéen så blev jag riktigt glad. Då börjar man genast fundera över varför man inte kommit på det tidigare. För jag har länge gått och tänkt på vart jag ska göra av alla kokböcker. Tidigare har de stått instängda i ett skåp vilket inte kännts så inspirerande. Men nu är jag riktigt nöjd!
  Lilla My: Ja jag är riktigt nöjd. Går ju givetvis att tapetsera någon läcker tapet också, men svart färg var det jag hade stående i skåpen här hemma, så det fick det bli.
  Anna: Åh vad glad jag blir över att höra att du fått inspiration här hos mig! *jätteglad* Ofta går man ju och tänker massa positiva saker om folk utan att berätta för den det gäller. Men tack för att du berättade för mig. Sånt värmer!!! Tusen tack!
  Zassi: Ja visst var det en bra idé! Enkel men mycket användbar och anpassningsbar. :-)

 • Mariakoden
  Posted at 16:20h, 30 april Svara

  Så himla smart du är!!!!!!
  Du måste ta en bild sen när kokböckerna är på plats!!
  Ha en bra valborg!
  kramar i massor från mig….inte längre världens tröttaste tjej…..

 • Vicke
  Posted at 17:45h, 30 april Svara

  Håller med vilken bra idé och vad snyggt det var! Visa gärna bild hur det ser ut med böcker på plats:)
  Ha en trevlig valborg!

 • Lotten
  Posted at 18:23h, 30 april Svara

  Vad smart att använda återställaren till att täcka de fula hålen….. Och snyggt oxå!

 • Pernilla
  Posted at 19:26h, 30 april Svara

  Kikar bara in och hoppas du har en trevlig valborgsmässoafton!!
  Kramen!!

 • TiniTott
  Posted at 19:59h, 30 april Svara

  Vilken perfekt idé =) Blev supersnyggt.

 • Bodil
  Posted at 19:06h, 01 maj Svara

  Vilken smart idé. Jag har samma erfarenhet att det mest samlas en massa skräp i det där skåpet. Jag vill gärna se en bild på hur det ser ut när böckerna är på plats. Kram.

 • Isabelle
  Posted at 20:18h, 01 maj Svara

  Bodil: Mmm… ska försöka fixa en bild så fort jag gjort mina inköp. :-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin