fixa&dona | Kaiku från Marimekko
173
single,single-post,postid-173,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kaiku från Marimekko

102134-205
Det råder bloggtorka här hemma just nu. Vill blogga, men känner att jag inte har något vettigt att blogga om. Suck! Med risk för att tråka ut er totalt när det gäller alla mina gröna och turkosa inlägg… Men jag chansar. Idag bjuder jag på en bild på min väldigt uppskattade tygtavla Kaiku från Marimekko. Den inhandlades för två år sedan och jag är fortfarande lika nöjd med mitt inköp.

Uppdatering: Jag märker att jag var lite otydlig, vill ju inte "lura i" er nåt som inte är sant. ;-)  Denna bilden är ej från vårt hem även om man skulle kunna tro det med tanke på kulörerna. Tygtavlan använde jag när jag inredde på en mässa och därefter köpte jag den till mig själv. :-) Så det stämmer i alla fall, det är min tygtavla som hänger på väggen. Vad ni ser är en glimt av ett vardagsrum som jag inredde på mässan.

Foto: Privat

15 Kommentarer
 • Vicke
  Posted at 22:52h, 28 juni Svara

  Förstår att du är nöjd med den , så snyggt!!

 • Stilly
  Posted at 23:00h, 28 juni Svara

  Den är vacker tycker jag. Köper man den per meter?? Det vore kul att få se den gröna färgen i vardags rummet:) Vi es imörrn. Kramisar

 • saravillfara
  Posted at 01:10h, 29 juni Svara

  Väldigt fin, jag skulle också vara nöjd med den. Komsi, komsi lilla tygtavlan… ;)

 • Anonym
  Posted at 07:28h, 29 juni Svara

  Åh, alltid lika inspirerande bilder från ert hem! Fräscht som en sommarvind! Gillar vad jag ser! Ha en bra dag :) kram/milly

 • Isabelle
  Posted at 07:42h, 29 juni Svara

  Vicke: Superduperfin!
  Stilly: Man köper den per mönsterrapport. Den är ca 2 meter om jag inte minns helt fel. Den gröna väggen i vardagsrummet är numera ett minne blott. Jag satte igång och rev tapeter igårkväll, så jag kom inte i säng förrän vid halv två. *gäsp* Kramis
  saravillfara: Mmmm… jag är sååå nöjd.
  milly: Oups, nu får jag lite dåligt samvete. Det är inte hemma hos mig bilden är tagen, men det är iaf jag som har inrett och målat. Så man kan nästan säga att det är “hemma hos” mig… Eller? ;-) Se förklaringen i blogginlägget, var ju tvungen att ändra. Vill ju inte luras. :-) Hoppas du får en underbar dag du med! Kram på dej!

 • Jenny
  Posted at 08:30h, 29 juni Svara

  Ha,ha du lurade mig! :D Jag trodde direkt att det var ditt vardagsrum med tavlan i ( det var ju din matta också! ) *fniss*
  Förresten, vad kul att vi har barn i samma ålder, jag hade inte tänkt på det! :)

 • Mariakoden
  Posted at 11:24h, 29 juni Svara

  Fel, fel, feeeel… Du tråkar inte ut med dina gröna å turkosa inlägg…!! Men känner igen det där med bloggtorka….Vilket superfint tyg!!
  Blogga på det allt vad du känner för!!!!
  Man är beroende av vissa bloggar å en av dessa är din!!!
  kram!!

 • Lina
  Posted at 15:09h, 29 juni Svara

  Jag förstår att du fortfarande är nöjd med det inköpet, den är jättefin!

 • Kix
  Posted at 18:38h, 29 juni Svara

  Den är verkligen jättefin! Och va kul att få vara med på mässor å inreda – vilken dröm :-)
  Jag har en fråga till dig som är bra på kulörer och turkost! :-) Jag vill ha en färg som är sådär retro-turkos-ljusblå (typ som Kitchen Aids Iceblue). Vet du om någon ncs-kod som stämmer in på det?
  Trevlig helg!

 • Maria
  Posted at 19:02h, 29 juni Svara

  Jättesnygg textil! Ser väldigt fräscht ut!

 • Linda
  Posted at 20:22h, 29 juni Svara

  Jättefin! :) Gör ett hemma-hos-reportage hos dig, det röstar jag på!

 • Kix
  Posted at 21:30h, 29 juni Svara

  Toppen! Tusen tack! Nu har jag något att gå efter när jag kommer till färgbutiken. Det är en gammal “skafferiskänk” som ska målas om i vårt sommarhus. Köket ska få gå i det lantligt ljusa/vita med influenser av turkos. Jag visar på bloggen sen när jag är klar :-)
  Trevlig helg, tack för hjälpen och kram på dig!

 • Malin
  Posted at 01:18h, 30 juni Svara

  Äsch inte tråkar du ut oss! Bara kul att se, och vilken fin tygtavla, förstår mkt väl att du är nöjd med den!

 • Isabelle
  Posted at 21:48h, 30 juni Svara

  Jenny: Ja, det kunde lika gärna varit mitt vardagsrum med tanke på stilen. :-) Det var nog då jag fick upp ögonen för turkost, vitt och limegrönt. :-D
  mariakoden: Åhh, tack så mycket för de snälla och uppmuntrande orden. Det värmer!!! Kram kram
  Lina: Ja, den passar perfekt här hemma. :-)
  Kix: Ja, det var riktigt roligt… men jobbigt. :-) Man får ju lite prestationsångest. Ang. “retroturkosa” kulörer så rekommenderar jag S1020-B30G eller S1030-B30G. Vill du ha en lite ljusare, mer blå kulör föreslår jag S0520-B10G eller S0530-B10G. Lycka till med målningen!
  Maria: Jajamänsan!
  Linda: Hmmm… kanske det. :-)
  Malin: Skönt att höra! Ibland känns det som om ni, mina kära bloggvänner borde tröttna på mig. Grönt, grönt och åter grönt!

 • Purple
  Posted at 20:01h, 05 juli Svara

  Ursnygg, härligt sommarfräsch!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin