fixa&dona | Mina nya kökstapeter!
232
single,single-post,postid-232,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mina nya kökstapeter!

DSC00128.JPG 
Äntligen fredag! Och igår kom de nya tapeterna jag beställde till köket. Jag bjuder på en halvdan mobilbild, så ska ni få se bättre bild sen när det är färdigtapetserat. Tyget till de nya köksgardinerna är även det inhandlat så snart är det nog ordning och reda i köket igen. Trevlig fredag på er kära bloggvänner! Kram på er!

6 Kommentarer
 • Lilla My
  Posted at 18:27h, 28 september Svara

  Oj,vad jag skulle vilja vara hemma hos dig och bara bli inspirerad av allt fint du har.Risken är stor att jag blir kvar där :-).Jag vet att det kommer att bli kanonfint med den tapeten.Ha det bra

 • Sandra
  Posted at 19:17h, 28 september Svara

  Trevlig helg du också! Läckra tapeter du köpt!

 • Lilla jag
  Posted at 19:46h, 28 september Svara

  Jag undrar om jag får länka till dig via min blogg?

 • Mariakoden
  Posted at 22:21h, 28 september Svara

  ÅH!! Det var jättesnygga tapeter!!…å klassiska…inte såna man kräks på efter en vecka…….
  Den vita stringhyllan blir sååå fin mot tapteten!!!
  Men din sambo måste vara jordens tålmodigast!!!!=)
  …eller…???
  Min klagar för typ ingenting.
  Ha en ekön helg!
  Kram!!!!!!

 • Isabelle
  Posted at 00:20h, 29 september Svara

  Lilla My: Tack för din kommentar! Och du får gärna komma och hälsa på om du vill… men det klart, vi bor rätt långt från varann. :-( Och du… det blir kanonfint med tapeten. För nu är den uppe! Ha en trevlig helg!
  Sandra: Ja visst är dom!
  Lilla jag: Du får gärna länka! Bara glädjande… Tack! :-D
  Mariakoden: Visst andas den 50-tal. Svart och vitt är klassiskt och ett grafiskt mönster passar till det mesta. Nu är tapeten uppe, så nu är det bara gardiner kvar att sy innan det är klart. :-D Roligt, roligt!!! Och visst har jag en väldigt tålmodig make. I alla fall när det gäller att göra om här hemma. Han låter mig hållas så länge som jag gör allt själv. Han vill inte bli inblandad i projekten… ;-) Och eftersom jag har bra priser genom jobbet och har fått rätt många kontakter inom andra branscher så blir det ju inte så dyrt heller. :-D Nu måste jag sova! Maken är borta hela helgen så nu är det jag och barnen här hemma i dagarna två. Myspys! Hoppas sonen din mår bättre! Kram på dig!!!!

 • Eva
  Posted at 10:15h, 29 september Svara

  Jo den där är så fin. Tycker att Eco har lyckats bra med den kollektionen. Gillar den gröna enfärgade väldigt mycket.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin