fixa&dona | Dags för en ny kategori här på bloggen – dagens tapet
248
single,single-post,postid-248,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dags för en ny kategori här på bloggen – dagens tapet

102134-296
Tänkte i och med dagens inlägg introducera en ny kategori här på bloggen. Dagens tapet kommer vara samlingsnamnet för dessa inlägg. Dagligen bläddrar jag i tapetkartor… men det är inte alltid helt enkelt att komma ihåg alla tapetkartor, vilken stil på tapeter, färger och strukturer som är i varje karta. Så dels för att göra det lättare för mig att komma ihåg och även för att inspirera er andra där ute så kommer jag några gånger i veckan presentera er dagens tapet (i mitt tycke). :-D Vad tror ni… låter det som en bra idé?
Först ut är tapeter ur kollektionen Grand Cru från Intrade. "Grand Cru är en samling härliga medaljonger, fräcka randiga och matchande enfärgade. Materialet är non-woven med textil känsla. Rejält stormönstrad design snyggt som fondvägg! Färger i sobert blått, brunt, gråsvart, fuchsia o turkos med detaljer i guld och silver." Citerat från Intrade 
Vet att det är en bloggare där ute som är på jakt efter guldiga medaljongtapeter… ;-) Den grå/svarta medaljongtapeten på bilden ovan finns även i guld… Tänkte på dig när jag bläddrade i denna karta i eftermiddags. *ler* Och tack vare dig fick jag idén till denna kategori. Tack för det!

Foto: Intrade
Collage: Privat

20 Kommentarer
 • Kajsa
  Posted at 19:33h, 29 oktober Svara

  Jag säger bara wow.

 • Eva
  Posted at 19:37h, 29 oktober Svara

  vilken toppenidé, ja den tapeten var häftig.

 • scrolla
  Posted at 19:44h, 29 oktober Svara

  Bravo! Vilken rolig idé!

 • Sofia
  Posted at 20:15h, 29 oktober Svara

  Härligt.Då får jag en anledning att kika in här oftare :-D

  KRam

 • Lilla My
  Posted at 20:40h, 29 oktober Svara

  Härligt!Inspiration är alltid vackert.Du måste vara rätt kvinna på rätt plats på ditt jobb.Tack för råden om sofföverdragen.Det blev det gråa,även om jag tycker att det ser lite beige aktigt ut.Men jag gillar det supermycket och det är ju huvudsaken.Ha det bra

 • Mella
  Posted at 21:15h, 29 oktober Svara

  Hej, kul idé! jag skall lägga till din blogg på mina länkar så at jag kommer ihåg att gå in och titt! Gillar den randiga! kram Mellabella

 • Lina
  Posted at 23:04h, 29 oktober Svara

  Vilken bra idé med kategorin! Jag gillar verkligen den randiga tapeten i bruna nyanser, snyggt!

 • TiniTott
  Posted at 23:25h, 29 oktober Svara

  Underbar kategori! Gillar den tvärrandiga tapeten på bilden. Ser fram emot massor med andra tapetförslag. Ska troligen flytta snart och då nästan allt är vitt där så kommer det nog bli en fondvägg eller två =)

 • Lilla jag
  Posted at 00:56h, 30 oktober Svara

  Tror det blir toppen!

 • Johanna
  Posted at 07:04h, 30 oktober Svara

  Vilken bra idé! Jättekul att få se olika tapeter. Denna var fin!

 • Maja
  Posted at 07:51h, 30 oktober Svara

  Det var ju en toppenidé! Kram Maja

 • Tina
  Posted at 09:03h, 30 oktober Svara

  Min älskade andra hälft blir snart galen på alla ideér jag finner på nätet. Jag storälskar din sida. Totalt förälskad! :-)
  Ha en bra dag

 • Malin
  Posted at 09:11h, 30 oktober Svara

  Hej! Vilken rolig kategori. Den där randiga tapeten hade varit snygg på Albins rum men jag har tänkt mig en annan sak i huvudet. :)

  Ha en bra dag!!!

 • tina
  Posted at 10:28h, 30 oktober Svara

  Kul idé!!! Gillar den randiga!!
  Ha det gott å kram!!!!

 • Brunkullan med Mosipperötter
  Posted at 11:51h, 30 oktober Svara

  Det är livsfarligt att kika in här!! Du visar ju den ena tapeten efter den andra. Och jag vill ha allihop:-D

  Susanne

 • m a r i a k o d e n
  Posted at 16:13h, 30 oktober Svara

  hahaha…Hej förresten!
  Har jobbat å inte hunnit läsa bloggar….=)
  Jag vet en som vill ha guldmedaljonger men “hon” är väldigt kräsen… =)
  Jag har hittat en tapet som jag måste visa dig….är rädd att den blir för pluttinuttig=(
  Jag vill ha en “mild” “känsla” i sovrummet….Nu har vi kriiiitviiiitt….Kallt å trist!!!=(

  Bra grej, det där med tapetvisning! Jag återkommer!!
  ha det superbäst!

  KRAM!!!!!!!

 • Perlan
  Posted at 16:40h, 30 oktober Svara

  “Appselut” en bra idé! Den kommer jag följa, alltid så roligt och få lite idéer och inspiration! Ibland blir man lite blind när man ska välja tapet!
  kram kram

 • Stilly
  Posted at 20:58h, 30 oktober Svara

  Tja!!!
  Jag vill se dagens tapet!!!!! Väntar ivrigt!!!
  Super bra ide!! Jag kan ju köra veckans kulörer???!!(glimt i ögat)
  Kramisar

 • Linda
  Posted at 21:57h, 30 oktober Svara

  Vilken bra ide! Gillar Grand cru, har själv den stormönstrade medaljongtapeten i vitt..

 • Sandra
  Posted at 22:19h, 30 oktober Svara

  Vilken underbar idé! Det är så roligt att få inspiration om olika tapeter fast det är många år innan vi köper/bygger hus. Kram Sandra

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin