Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-451
Oj då, dagarna går i ett rasande tempo. Har en hel del att stå i, men kikar in en snabbis för att kolla läget, önska trevlig helg och posta ett inlägg. Tills nästa gång får ni titta närmare på min nyinköpta ljusstake ur Gracilis-serien från Cult Design. Jag och min arbetskamrat var nämligen iväg på en utflykt i måndags när vi ändå var lediga från jobbet. Då passade vi på att besöka en affär som har hur mycket Cult-grejor som helst. Och då fick äntligen denna ljusstake följa med hem. Har övervägt ett inköp både en och två gånger. Som ni ser på bilden fungerar det bra både med ett värmeljus eller ett blockljus. Grått är en kulör som tilltalar mig alltmer. Och ihop med rosa är det riktigt snyggt! Jag fyndade nåt annat grått igår… kanske kommer en bild. Vem vet!? :-)
Trevlig helg!

102134-450

Foto: Privat

Total
0
Shares
10 comments
 1. Den är ju sååå fin.Vill själv så gärna ha fatet ur samma serie som bla Perlan har.Syrran hade köpt en igår.Så man är lite avvis.Men jag får försöka stå ut en månad till och köpa den då istället.Denna gång blev lite nya kläder istället.KRAM

 2. Hallå! Snyggt ljusfat! Mångsidigt! Tycker vi om! =) Köpte faktiskt kökssetet med diskmedel o det igår! Kände mig lite rik =)
  Hoppas allt är bra med er! Jag sitter hos mina päron! Blev super fint med tapeterna jag valde! Va ett annat par som va här o kikade som hade valt exakt samma i deras lägenhet. =)
  Nu hoppas jag bara på jobbsvar. Jobbigt att vänta! hur går det för din del da?
  Ha det bra kramar

 3. Äntligen kan man kommentera! Du har alltid så inspirerande foton! Du är riktigt duktig på det där! Och vad snyggt det var med grått och rosa, passade perfekt ihop! Ha det så fint! Kram.

 4. Jag är själv väldigt förtjust i Gracilis, har den vita varianten hemma hos mig samt ett vackert exemplar i vattningt turkost som bara blev ett prov och ingen lanserad produkt.

 5. Linda Brolin: Kommer inte ihåg exakt, men tror det var runt 130 kronor.
  Sussi: Duken inhandlades på Åhléns i höstas. Supernöjd!
  Anne: Men så snällt! Tack!
  Frida: “Vattnigt turkos” lät ju jättefint!!! Kul att ha en färg som inte alla andra har. :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin