Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-448
För att göra ett målat golv snäppet roligare kan man till exempel måla motiv på golvet. Barnrum är ett perfekt ställe att experimentera på! Till detta använder man lämpligtvis lackfärg, som tex. Ready eller Ready V från Nordsjö. Finns både som matt, halvblank och blank. Bara att välja beroende på önskat slutresultat. Lillebrors golv är ju vitmålat, blir allt lite sugen på att hitta på nåt kul. Definitivt en idé att lägga på minnet!

Foto: Privat

Total
0
Shares
18 comments
 1. Såg det där i ett häfte. Så fräckt. Vi ska byta ut Teas fotspår i kontaktplast till katt-tassar. Hon ville ha det. Albin kanske får fotspår i stället. En sån där voffsing har jag förresten haft. :) Nä, nu är det dax för sängen. Är så trött!

  Sov gott! Kram

 2. Det där såg kul ut :-) Rutor målade diagonalt på trägolv är ju också supersnyggt. Åh, trägolv över huvud taget vore ju en dröm.

 3. Ja visst är det fint!! finns en massa roliga golvdekaler man kan köpa från Blink med. Vet dock inte hur bra de håller i längden, kanske bättre att måla.

 4. kanske blir små tassar på vårt mörkbesade golv i vårt sovrum, tillsammans med Grove garden-tapeten å allt…eh…näe, inte riktigt;) men i ett barnrum skulle det ju va…dinosaurie-fotspår i storebrors rum…hmmm…skulle gillas!
  Ha en bra dag!
  kram

 5. Det där har jag tänkt på! (skrev ett inlägg för ett tag sedan) Lillens nya rum ska gå i lite marin stil och jag vill ha en kompassros på golvet!

 6. Jag lade in nytt, vitt laminatgolv i köket i höstas, men känns inte helt nöjd, funderar nu på att måla på det, antingen simpla rutor, eller mer åt “marockanskt kakelmönster”. Tassarna var söta, men det känns som jag har fullt tillräckligt med tassavtryck hemma…

 7. Tack allihopa för era kommentarer! Jag uppskattar verkligen att ni tar er tid att skriva några rader. Det blir så mycket roligare då… :-D
  Och du malin… Det är ingen höjdare att måla på laminatgolv. Det är alldeles för dålig vidhäftningsförmåga och dessutom utsätts ett golv för stort slitage. Så om du inte är helt nöjd nu så är det inget emot hur du kommer känna om du målar på laminatgolvet…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin