Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-449
Häromveckan fick jag ett reklamblad från Cervera i postlådan. Med ett erbjudande som jag inte "kunde" motstå. ;-) Har sedan länge övervägt ett inköp av de klassiska Margarethe-skålarna i melamin, designade av Sigvard Bernadotte 1954. Men det har liksom aldrig blivit av! Men nu, när jag såg att dom kommit i en ny färg, rosa, så var det ingen tvekan längre. 1,5 liter, 2 liter och 3 liter för 299:-
Och titta vad härligt färgglatt det blir ihop med mina limegröna köksredskap! Aj lajk!

Foto: Privat

Total
0
Shares
29 comments
 1. Jag stod och klämde på de rosa jättelänge, men så började förnuftsrösten eka i huvudet. så jag gick hem med 3 svarta skålar istället. (de rosa skålarna matchade ju till _förra_ lägenheten…)

  Så kan det gå. men ja, den rosa är finfin. :))

 2. Tyvärr fick min mamma problem med sina nya Margaretheskålar, den ena sprack och den andra fick stora repor så jag håller mig till frggranna billigare varianter istället. Men för det priset kan det j absolut vara värt ett försök.

 3. Ahh.. var det från Cervera jag satt och tänkte på det häromdagen och fick för mig att det var Duka som skickat
  ut erbjudandet. Är allt bra sugen på ett set jag med.

 4. Jag har satsat på klarröda klassiker, jag.. :)
  De är snygga OCH praktiska, så man kan ju inte annat än gilla dem! Ha det gott!

 5. hallåjsan! Jo nu du ser det ut som det snart ska börja jobbas. Kommer att bli så skönt! Längtar! Väntar iofs på ett svar till innan allt e klar. Men så gott som. Hoppas allt är bra med er. Jag åker bort imorn och blir borta till onsdag! Skönt att komma bort ett par dar och bara ha kul. Bra att passa på innan man ska börja jobba heltid. =)Ha en bra helg och krama dina små söta. Och kram till dig med!

 6. Jätte snyggt med rosa och limegrönt ihop! Och det där priset var ju jätte bra! 299 för tre är ju billigt. Måste kolla cervera.

 7. Det var ju jättefina färger. Det är ju så att man blir riktigt sugen på att baka (eller nåt annat man kan använda skålarna till). Jättefint var det iaf :) Ha det bra!

 8. Åh, vilken underbar färg=)Kommer passa bra i ditt kök;)Har en liten utmaning till dej på min blogg om du vill haka på??;)Ha det bra, kram emmsan

 9. Åh vad läckra skålar… Underbart att hitta en ikasinnad som jag, Limegrönt och rosa i en kombination… Aj like! :p Fin fin blogg… I´ll be back. kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin