Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

102134-476
Bloggade om mitt alltmer tilltagande gillande för färgat glas igår… och i synnerhet för Marimekko-skålar. Originalet är ju egentligen min favorit, men när jag såg denna kopia idag så tyckte jag det var dags för ett inköp i alla fall. Jag ÄLSKAR den här färgen! Så nu får den stå på hyllan i vardagsrummet och bara se fin ut. :-)

Foto: Privat

Total
0
Shares
24 comments
 1. Men guuuuud…….
  Jag skulle aldrig köpa en kopia…Kör endast med ÄKTA VARA…… Men hallå…har du blivit heeelt kokko……Hur kan du bra……
  .
  .
  .
  .
  .
  (haha, skojar bra, fatta hur många jag hann reta upp nu på din blogg…den var jättefin å jag skulle kunna tänka köpa en likadan….men du, diska den inte! Den kommer att tappa färgen!!!)

  Snyggt!!

  Näpp, sovdags.
  Kram!

 2. Hallå! Oh så fint! Idag har man haft sin första arbetsdag! Helt slut! Men super kul! Ser fram emot resten av veckan. Synd bara att man e ledig torsdag o fredag! =) Hoppas allt e bra med er? Kramar

 3. Den var ju jättefin och färgen råkar ju vara min favorit. Jag har inte riktigt kunnat motivera det höga priset på originalet och undrar därför var du köpte denna och vad den kostade?

  Kram P.

 4. Hallå !

  Var finns den rosa kopiaskålen ????
  Har börjat med ett rosa/brunt/latte kök.
  Det turkosa får vila nu ett tag…

  Hälsningar från Östersund

 5. Åhhh!! Vad hittade hon denna snygga kopia?!!!!
  VILL HA!! Diggar med den färgen! :)

  Ha en bra Tisdag!

 6. Jag och maken har under många år knogat och köpt färgat glas på loppisar och auktioner…och nu har vi ganska gott om det ! Tallrikar, glas, koppar mmmm och vi är SÅ nöjda !
  ***
  Hoppas Du får en härlig Valborg med massor av goda korvar och mys vid brasan !
  KRAAAM EVA

 7. Måste bara säga att du har den bästa inredningsbloggen hittills. Nån mer som gillar färg, änligen! så trött på alla “vita-bloggar”. Å fick oxå syn på en sån där kopia-skål igår, så ska införskaffa några sånna så snart vi kommit på plats i den nya lyan:)

 8. Jag är likadan och vill inte köpa några kopior! Men för ett tag sedan hittade jag också den söta kopian i mindre format, jag köpte 8 stycken som jag skulle ha till en tjejmiddag (glasskålar) men jag skulle köra det i diskmaskinen innan middagen och då försvann färgen!

 9. Måste först skriva att det blev jättesnyggt på altanen! Idag har jag ett inlägg om dessa söta skålar som inte bör maskindiskas! =)

 10. Ah.. Denne skålen gikk jeg til innkjøp av sist jeg var i Sverige, men etter en omgang i oppvaskmaskinen, var den ikke rosa lenger :(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.