Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Det blev ingen Vipp. Och det var inte maken som sade nej, även om han tittade mycket skeptiskt på mig när jag berättade om "dröm-tvålpumpen". :-) Har några andra grejor till hemmet som jag hellre vill lägga pengarna på. Jag lovar att visa er. Och det är inte en fråga om OM, utan NÄR. Maken är väl införstådd även om han inte riiiktigt förstår hur man kan fastna för en pryl på det där viset. Nu ska jag inte hålla på och retas med er… jag återkommer. :-)
I alla fall… I jakten på den perfekta tvålpumpen letade jag igenom de flesta butikerna i stan tror jag bestämt. Det är vad jag gjort på lunchrasten senaste veckan. :-D Gjorde bla. ett besök på Zone där de hade ett stort antal tvålpumpar att välja bland. I varierande storlekar, färger och former. Till sist blev det en grå tvålpump, Confetti fyrkant. Med både djup och bredd 7 cm. Perfekt storlek för att passa mellan kaklet och diskhon. Den är tillverkad i keramik, liksom många av tvålpumparna var. Därför tycker jag det passade med denna låga och stadiga pump. Inte alltför stor risk att den trillar ner i diskhon och går i bitar. Men den ser allt lite ensam ut… tror det blir ytterligare ett inköp inom kort. En till diskmedel, en till tvål. Kanske en limegrön… eller en vit, eller en svart. Den som lever får se!

Foto: Privat

Total
0
Shares
24 comments
 1. Den var riktigt snygg! Kan passa finfint in i vårt nya badrum i Rucklet, så jag tror att jag kommer att härma dig! :)

 2. Jag har också den tvålpumpen fast en svart. Fungerar urdåligt. När man har fått ur den tvål åker inte själva pumpne upp igen av sig själv utan man måste "dra" upp den. Har antagligen lyckats få ett måndagsexemplar så det blir till att gå tillbaks till Zone med den.

 3. Jo: Härmas på du! :-)

  Number nine on Melon Lane: Ja, du har kanske fått ett måndagsexemplar. Min fungerar i alla fall utmärkt! Än så länge iaf… Men gå tillbaka med din du, den ska ju fungera!

 4. Den ser ju ut som om den var gjort för att stå där. Rätt beslut tror jag, även om det är kul att lyxa till det rejält ibland (som med vippen menar jag). Kanske det kan bli en lite senare för dig.

  Det hade varit snyggt med en svart och en grön på rad bredvid den vita! Kram!

 5. Den där liknar en pump jag har spanat in som är i något hårt gummimaterial. Har ju Cultpumpen i köket men på toa vill jag ha något tåligare. Har sett flera olika i det där hårda gummimaterialet.

  Din pump var fin och bra att den inte var så hög med ju. :)

  Nyfis på projektet! Kram

 6. måste också köpa ny tvålpump och diskmedelspump till köket…kanske härmar dig om det är lugnt =)

  jag har förstått att du inte bor alldeles för långt från mig, med tanke på att du besökt både olgas hus och FÖRR =) Världen är liten ibland =)

  kram

 7. Jag har också börjat klura ut var du bor nu! =) Som jag skrev när , hmm var det Lotta hon hette?, skrev att hon kom på vem du var pga era söner, så är det alltid lite roligt o klura på sånt. Tror jag börjar ana åt rätt håll nu ;)

 8. Den blev ju perfekt, snygg och lite billigare än den andra. Nu har du "känat" lite pengar, vad ska du göra med dom? Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.