fixa&dona | Knallrosa, inte bara när det gäller inredning
473
single,single-post,postid-473,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Knallrosa, inte bara när det gäller inredning


Det är inte bara när det gäller inredning som jag gillar starka färger. Även mina naglar brukar få sig en släng av något färgglatt nagellack. Ingen kunde bli gladare än jag när jag läste en artikel i Sofis Mode på Aftonbladet som hade rubriken “Knalliga naglar gäller i sommar”. För en gångs skull så är jag alltså lite trendig. ;-) Och det som är bra med att jag är i fas med modet är att utbudet på just knalliga nagellack är större än vanligt. Så nu har jag inhandlat två nagellack, ett ceriserosa och ett som drar liiite mer åt det lila hållet. Kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle ha, så med det mycket överkomliga priset av 29.50 per styck så slog jag till på båda. Än så länge har jag bara hunnit prova det ceriserosa nagellacket, men jag stortrivs i det. Blir glad varje gång jag slänger en blick på mina fingrar! Ett billigt lyckopiller!

Foto: Privat

Taggar:
9 Kommentarer
 • Evelyn, i hemmet
  Posted at 20:21h, 31 juli Svara

  Ja.. Skulle man ha naglar så ;)

  Dags att sluta bita på dem.

  Kram, kram!

 • Linda
  Posted at 20:23h, 31 juli Svara

  Jag sitter här också med mitt cerisa nagellack på naglarna. :)

 • Angelica
  Posted at 23:01h, 31 juli Svara

  Det är kul med knalliga naglar :-)

  Förresten, vilken härlig färgklick pinnstolen blev! Blir bra sugen på att måla något hehe..

  Kram!

 • J o h a n n a - Inredning & pyssel
  Posted at 08:51h, 01 augusti Svara

  Riktigt härlig färg! Så du matchar inredning nu. =) Trevlig helg!

 • Mirka
  Posted at 09:49h, 01 augusti Svara

  Vilken underbar färg! Kan tänka mig att man blir glad av att blicka ner på naglarna emellanåt!

  Ha en härlig helg!

 • Isabels värld
  Posted at 13:19h, 01 augusti Svara

  Det är kul med lite färg på naglarna! Mina tånaglar brukar ofta få lite knalligt rosa nagellack på sig på sommaren. Ha en härlig dag! kram Pernilla

 • Mrs. b
  Posted at 13:39h, 01 augusti Svara

  Fin färg! Har också nyligen köpt ett nytt nagellack, tomatröd färg blev det denna gången. Men det händer alltför sällan att jag målar naglarna – brukar oftast få ett ryck under semestern. Om det bara inte flagade bort så förbannat snabbt… försökte häromdagen med att jag inte kunde diska då jag precis målat naglarna, men den ursäkten håller inte riktigt i längden…

 • Dinka
  Posted at 16:23h, 01 augusti Svara

  Snyggt färg….

  KRAM

 • Pellemaria
  Posted at 10:45h, 11 mars Svara

  Greetings. This site is so full of information

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin