fixa&dona | Tinova VX-hund
512
single,single-post,postid-512,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tinova VX-hund


Snart är även denna arbetsvecka till ända. Men innan det blir helg för min del ska jag tillbringa ytterligare några timmar på jobbet. Jag jobbar lördag. Vet inte om ni lagt märke till annonserna och reklamfilmerna som visats i tidningar och på tv. Jag tänker på Tinova VX-annonserna med en hund. I butiken har vi en sådan, modell större, som tagit plats ovanpå 10-liters burkarna. Den brukar fånga barnens intresse och det är riktigt roligt att se deras fascination över den stora, mjuka hunden. Om du vill veta mer om Tinova VX klickar du här!
Trevlig helg!

Foto: Privat

7 Kommentarer
 • m
  Posted at 23:08h, 15 augusti Svara

  våran hund är helt svart efter att 2 barn sopade runt med våran fina vovve på golvet….hmmmm, och föräldrarna sa inget….den är ju sååå fin!

  jobbar oxå i morgon, men ledig på måndag, då har vi skolstart, ettan, skönt att inte vara minst tyckte L när vi åt kvällsmat!

 • maja
  Posted at 00:12h, 16 augusti Svara

  Hejsan , måste börja med att säga TACk för en otroligt bra blogg =) brukar kika in minst 1 gång om dagen

  tänkte be dig om lite hjälp då du jobbar i färgaffär =)

  vi ska måla om i köket både luckor och väggar ska vara vita , mendet finns ju såååå många nyanser av vitt så då undrar jag ifall du kan tipsa mig om nån vitt nyans som blir perfekt ler

  och sen är jag sugen på att måla luckorna i högblankt – finns det några nackdelar ? vilket skulle du tycka va snyggast ?

  väldigt tacksam för svar

  kram maja

 • anna
  Posted at 07:34h, 16 augusti Svara

  ha en riktigt trevli helg!!!

  kram

  anna

 • Linda P
  Posted at 08:49h, 16 augusti Svara

  Hoppas du får en skön helg med roliga kunder då :) KRAM

 • Lissan
  Posted at 08:56h, 16 augusti Svara

  Hej! Jag jobbar också i färgaffär. Tycker att det är ganska skönt att jobba lördagar för då shoppar jag inte så mycket! Men det är tråkigt att helgen blir kortare och att det blir mindre tid med barnen. Ha det bra!

 • :.sara
  Posted at 22:28h, 16 augusti Svara

  Jag var och valde tapet till ett projekt på jobbet för några veckor sedan och då var det just en pappa med två barn som frågade om de fick köpa jättehunden. Pappan var inte lika sugen efter att säljaren upplyste de om att den kostat 700:- att köpa in… ;-)

 • Pethra på Inredningsbloggen
  Posted at 13:41h, 17 augusti Svara

  De annonserna har jag missat, men jag ser inte så mycket på TV: Får kolla in länken!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin