Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


För ett år sedan såg det ut så här i storebrors då helt nyrenoverade rum. Läs mer på min Family Living-blogg.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
3 comments
  1. Det pojkrummet är RIKTIGT fint! Älskar det svarta golvet! Men vågar inte själv välja svart golv när vi ska måla om golvet i köket….fast min man vill ha svart. Jag vill ha vitt….hmmm. Jag tror jag vinner ;-)

    Ha det gott!/Tina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.