Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


En dagsfärsk kvällsbild från vårt kök. Ljusstaken från DesignHouse Stockholm hamnade i köksfönstret och ljusslingan i grå filt med stjärnor från IKEA hängdes på gardinstången. Mysigt!
Idag känner jag mig dock inte riktigt i form. Förkyld, fryser och allmänt hängig. Så nu är det dags att uppsöka sängen. Klockan 05.00 imorgon ringer väckarklockan och klockan 06.45 är det jag som öppnar färgaffären.
Trevlig torsdag!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
12 comments
 1. hej

  söker tips om hur jag ska fixa till min nymålade garderob, målad i tre grå nyanser,den blev för blank, har du något tips? tror du det skulle gå att lacka med en helmatt klarlack?

 2. Åhh va mysigt ni ser ut att ha det.

  Vart har du köpt gardinen som ni har i köket? Jättefin. Jag är ute efter precis en sån. Fast i helsvart egentligen. Just med dom där öljetterna och den längden. Skulle vara jättefint i vårt kök men jag hittar ingen sån gardin.

 3. sannaslillavrå: Jo, det gick fint att komma upp i tid. Skönt!

  Mamma Cicci: Med en helmatt lack kanske det går att matta ner ytan något. Men är faktiskt inte helt säker på hur slutresultatet blir. Isf kan det nog vara bra att spraya på nåt ställe där det inte syns alltför väl, om det inte skulle bli bra.

  c: Tack! :-)

  Carola: Det är ett Marimekko-tyg som jag vänt på fel håll, för att slippa skarva när jag sydde gardinkappan.

  Malin Bergstrand: Den gillar jag med!

  Spiderchick: Tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.