Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Här kommer ytterligare en kvällsbild… denna gång från den nyrenoverade hallen. Ganska stor skillnad mot tidigare. Hade tänkt hinna fota en hel del saker som jag inte visat tidigare, i dagsljus för en gångs skull. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Stackars lillebror har åkt på magsjuka och maken är inte hemma. Så dagsljus-bilder får jag satsa på en annan dag.
Häromkvällen plockade jag iordning lite i storebrors rum när båda barnen somnat. En stor limegrön mjukisorm flyttades från Lowes rum till lillebrors. Lade den bara innanför dörren hos lillebror för att inte väcka honom. Sen var det inte mer med det. Mitt i natten vaknar jag av lillebrors röst inifrån hans rum: “Vill inte ha den där! Vill inte ha den där!”
Nyvaken som jag var förstod jag inte alls vad han syftade på. Men när jag gick in till honom pekade han på ormen och sade återigen: “Vill inte ha den där!” Så det var bara till att ta med sig ormen ut ur rummet och sen somnade han om på direkten. Nu är ormen tillbaka inne hos storebror. ;-)

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
12 comments
 1. Lallis: Hoppas du haft en bra dag du med! :-)

  Lilla My: Nä du, maginfluensa är allt annat än läckert. ;-)

  Lotta: Tack! Ja, Saga-tapeterna är verkligen annorlunda. Sånt gillar jag!

  Karin: Nä, ormen gillade han inte alls. Men det var ju i alla fall lätt åtgärdat.

 2. Å va snyggt det blev. Ni funderar inte på att måla dörren? Vi gör det nämligen… Men den är idag målad med nån väldigt lackad färg så jag vet inte riktigt hur jag ska göra, vill bara måla insidan. Slipa, målartvätt, grundfärg antar jag. Och lackfärg lr??

 3. Så coolt det blev! Passar verkligen in :-) Snyggt med bumlinglampan i taket oxå!

  Jag har likadana hängare som du har på väggen till höger. Jag har de i vårt arbetsrum som man kommer direkt in i från trädgården, de flesta går in det hållet. Men fortfarande envisa folk med att slänga sina jackor på golvet eller i en fåtölj som vi har där. Jag blir sååå irriterad! Förstår de inte att det e en hängare eller? Har du haft några problem med det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.