fixa&dona | Ljuspunkt
573
single,single-post,postid-573,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ljuspunkt


Precis som många andra av er bloggare kunde jag inte motstå ett inköp av ljusstakarna Ljuspunkt som för tillfället säljs på ICA. För min del blev det svarta. Gillar den enkla designen. De är klassiska. Just nu huserar dom på soffbordet, förra veckan på köksbordet.
Nu är båda sönerna insjuknade i maginfluensa. Till äldsta sonens stora förtret missade han dagens ishockeymatch. Hela helgen har jag spenderat inomhus, men ikväll är det min tur att komma ut en stund. Välbehövligt… känns som om hjärnan har slutat fungera korrekt. Är pratsjuk. Har bokat in en kvällsfika med min kära arbetskamrat. *längtar* En ypperlig avslutning på helgen och en perfekt start på den nya veckan.
Trevlig vecka till er alla!

Foto: Hildur Blad

Taggar:
8 Kommentarer
 • Sussi
  Posted at 18:12h, 30 november Svara

  Ursnygga, säljes till förmån för Röda Korsets arbete i katastrofdrabbade länder.

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 18:16h, 30 november Svara

  Sussi: Precis. Så för den som är intresserad av att veta mer så är det bara att klicka på länken i texten. :-)

 • Februari
  Posted at 20:17h, 30 november Svara

  Har letat i mer än en Ica-affär men inte hittat dem ännu.

 • Pernilla
  Posted at 21:26h, 30 november Svara

  Hej! Hittade precis hit till din blogg, vad fin och rolig den är att läsa! Här kan man ju inspireras massor! Hoppas det är ok att jag lägger in dig på mina favoritlänkar?

  Har förresten missat de fina ljusen på ICA, blir nog en tripp dit imorn!

  Kramar Pernilla

 • J o h a n n a - Inredning & pyssel
  Posted at 10:41h, 01 december Svara

  Jag är riktigt sugen på att köpa dem jag också! Hoppas du hade en mysig första advent! Kram

 • Frida
  Posted at 21:03h, 01 december Svara

  Jättefina!

 • jenny
  Posted at 14:47h, 02 december Svara

  Jag var sjuk i fredags och riktigt sjuk blev jag i maginfluensa. fruktansvärt. Hoppas dina pojkar nu är bra igen

 • Elin
  Posted at 23:42h, 04 december Svara

  Åh. Du är så GRYM! Har följt din blogg i mer än ett år nu och jag tycker ditt hem är helt fantastiskt!

  Tänk om mina päron hade en sån inredningsstil som din! :D Eller, det kanske är just därför jag ÄLSKAR din stil, för det är tvärtemot mitt eget hem. Kanske är jag din yngste bloggläsare, men vad jag hört är det inte normalt att vilja flytta hemifrån "bara" för att få inreda, måla, tapetsera och fixa och dona :D

  Som sagt, ville bara säga att du är en stor inspiration till min kommande lägenhet.. om nåt år eller så :D Kram / Elin

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin