Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Precis som många andra av er bloggare kunde jag inte motstå ett inköp av ljusstakarna Ljuspunkt som för tillfället säljs på ICA. För min del blev det svarta. Gillar den enkla designen. De är klassiska. Just nu huserar dom på soffbordet, förra veckan på köksbordet.
Nu är båda sönerna insjuknade i maginfluensa. Till äldsta sonens stora förtret missade han dagens ishockeymatch. Hela helgen har jag spenderat inomhus, men ikväll är det min tur att komma ut en stund. Välbehövligt… känns som om hjärnan har slutat fungera korrekt. Är pratsjuk. Har bokat in en kvällsfika med min kära arbetskamrat. *längtar* En ypperlig avslutning på helgen och en perfekt start på den nya veckan.
Trevlig vecka till er alla!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
  1. Hej! Hittade precis hit till din blogg, vad fin och rolig den är att läsa! Här kan man ju inspireras massor! Hoppas det är ok att jag lägger in dig på mina favoritlänkar?

    Har förresten missat de fina ljusen på ICA, blir nog en tripp dit imorn!

    Kramar Pernilla

  2. Åh. Du är så GRYM! Har följt din blogg i mer än ett år nu och jag tycker ditt hem är helt fantastiskt!

    Tänk om mina päron hade en sån inredningsstil som din! :D Eller, det kanske är just därför jag ÄLSKAR din stil, för det är tvärtemot mitt eget hem. Kanske är jag din yngste bloggläsare, men vad jag hört är det inte normalt att vilja flytta hemifrån "bara" för att få inreda, måla, tapetsera och fixa och dona :D

    Som sagt, ville bara säga att du är en stor inspiration till min kommande lägenhet.. om nåt år eller så :D Kram / Elin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.