fixa&dona | Öppet hus på Input interiör
576
single,single-post,postid-576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Öppet hus på Input interiör


Kvällen har jag tillbringat på Input interiör som hade öppet hus denna kväll. Extra roligt är att de håller till i de lokaler som jag tidigare jobbat i under drygt 5 år. Då… färgaffär, nu något helt annat. Input interiör säljer inredning till näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. De jobbar med några av världens främsta producenter av inredning till offentlig miljö. Vad sägs om  tex. Offecct, Fritz Hansen, Swedese, Lammhults, almedahls och Stolab. Några av dessa var på plats ikväll. Vi fick även lyssna till Kurt Tingdal, VD på Offecct som höll ett föredrag om behovsanpassad inredning. Sammanfattningsvis: En mycket trevlig kväll!

Foto: Hildur Blad

4 Kommentarer
 • Lallis
  Posted at 23:38h, 27 november Svara

  det förstår jag. Intressant:)

  Kram Lallis

 • Linda
  Posted at 08:50h, 28 november Svara

  Så bra, här kan jag ju kommentera! Det har jag inte tänkt på, för jag har försökt att kommentera på bloggen på familyliving många gånger utan resultat – det funkar tyvärr inte. Jag som har haft så mycket att säga. ;)

 • Malin Bergstrand
  Posted at 16:22h, 28 november Svara

  Det lät väldigt intressant! Kanske du kan bjuda på lite tips därifrån sen då!

  Trevlig helg!

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 12:06h, 29 november Svara

  Lallis: Absolut! :-)

  Linda: Ja, här är det fritt fram att kommentera. Dina kommentarer är uppskattade!

  Malin Bergstrand: Vi får se… ;-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin