Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Dagens tapet är kollektionen Virtue från Midbec innehållande tapeter i retrostil. En samling tapeter som jag fick upp ögonen för enbart för några dagar sedan. Var nämligen på jakt efter tapeter med rosa inslag, passande en fondvägg åt makens arbetskamrat. Kravet att han skulle gå med på rosa som accentfärg, vilket var sambons önskemål, var att den rosa färgen/mönstret inte kändes för “tjejigt”. Jag förstår honom! Så i mitt sökande efter tapeter med rosa inslag fastnade jag för tapetkollektionen Virtue. Här finns ett flertal olika tapeter med rosa som accentfärg och med härligt retroinspirerade mönster.
Och förresten… Gillar du turkost och retro ska du definitivt bläddra igenom den här tapetkartan!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
  1. jag har hela tiden gillat Virtue kollektionen.

    Gjorde en färgsättning hos en ensamstående kille, han fick genomgående turkosa färgklickar. Tog då den turkosa liggande randiga i hans hall som fond. Samt den smalrandiga turkos/vita i köket. Tror det blev riktigt snyggt.

  2. Tack Hildur för tipset. Lät klockrent då du skrev "Gillar du turkost och retro ska du definitivt bläddra igenom den här tapetkartan!". Det är nämligen precis det jag älskar! Ska visa sambon genast. Håller på att renoverar kök och denna fast med turkost skulle vara pricken över i:et!

  3. Tack för tipset! Vi bestämde oss för Virtue idag till vårt framtida sovrum- den med dom gröna löven. Vi flyttar till vårt nya hus i februari och jag behövede tapetinspiration. Jättetrevlig blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.