Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Glada färger är ett riktigt lyckopiller! Jag plockade fram den här brickan ur gömmorna idag. Älskar färgskalan! Rosa, grönt och turkost. Mina favoriter!

Stort tack för era tips gällande en vaxduk i den svartvita färgskalan. Jag ska titta närmare på dessa under helgen.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
21 comments
 1. Visst är det perfekt att kunna plocka fram lite saker ur gömmorna och dom blir som nya? :) Så charmig brickan var! :)

  Kram

 2. Mrs b: Kan inte annat än hålla med dig! :-)

  House of Jammi: Det var det som var tanken. Ett riktigt lyckopiller!

  Malin: Gömmorna kan vara bra att ha ibland. Även om det inte finns så många sådana här hemma. Är alldeles för "duktig" på att rensa ibland.

  Mia: Åh, tack för den kommentaren! Personliga kommentarer värmer!!! Kram!

 3. Jag håller med… härlig mix av färger!

  Jag hittade en lampa på Blocket igår freån 70 talet… med en mix av rosa, lila, orange o gröna färger… älskar den!

 4. hej! snälla, var har du köpt hallmattan Duo Rib forbo någonstans? jag letar och letar..bor i stockholm.På hemsidan går det ej att hitta/logga in och inga golvföretag som jag mailat till förstår vilken matta jag menar. Tack för fin inspiration på din blogg förresten/ kram Charlotte

 5. Hej!

  Jag letar också efter Forbo Duo Rib mattan som du skriver om. Skulle du kunna maila om återförsäljare till mig också? Tusen tack!

 6. Hej även jag letar efter hallmattan Duo Rib Forbo! Vi bor på södermalm i Stockholm. Vart hade du hittat den?
  Mvh Helena

 7. Hola chicos, los escucho siempre desde Rosario, x Internet (tb. “trabajo en la compu”).Feliz día de la locutora, Juli!! espero que recibas regalitos un poco más duraderos pero con la misma intensidad de cariño.A ver Seba cuándo traen la obra acá! Daale son 300 km solamente!Me identifico con el nombre del programa x q mido metro y medio (bah, 1.55 en realidad!!)Besos, ChechaPD: Aguante la lepra!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.