Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Dagen blev inte alls som planerat. Så inköp av blommor och nåt färgglatt får vänta till en annan dag. Tänkte däremot jag skulle passa på att be om lite hjälp. Vill nämligen införskaffa en ny vaxduk till köksbordet. En i den svartvita färgskalan och gärna med någon form av retromönster eller grafiskt mönster. Lite i stil med den vi har idag. Klicka här för att se bild på köket. Men ändå något nytt!
Så… är det någon som har tips på vart jag kan finna nån passande vaxduk så mottages det tacksamt. :-)

Total
0
Shares
33 comments
 1. Åhlens hade faktiskt väldigt mkt snygga i just retromönster.. testa där..

  Tusen tack för din alltid så spännande blogg.

  //Fia

 2. Oj då vad svårt, pappelina har ju fina men kanske inte det mönster du söker. Jag säljer ju vaxdukar från Mingla Design men det är ju blommor på dom!Kanske FÖRR har något passande??=) Hoppas du hittar det du söker!? Kramar emmsan

 3. Gick visst inte att direktlänka men du kanske kan gissa vilket jag menar. När jag var i stockholmsbutiken sist hade de fler mönster än vad som finns på hemsidan. Inte billigast i världen men snyggt är det.

 4. Jag gillar den från pappelina svart med vita prickar, annars är det nog som de andra skriver tio gruppen som lockar mig med:) Kram M

 5. Själv har jag gett upp jakten efter passande vaxduk. Har en genomskynlig vaxduk och fixar ett tyg och lägger under bara. Hur bra som helst för kladdiga fingrar!

 6. Jag har precis köpt vaxduk på 10-gruppen som finns på söder i stockholm. Dom har lite mer än halva priset på några av deras mönster. Bland dom för halva priset så fanns det två varianter i svart/vitt.

 7. Ta en titt hos Citygross, där köpte jag en duk med stora svarta "prickovaler" med en röd prick i mitten = Ur läcker! Ser ut som en dyr designduk men med ett kanon pris. Där fanns mycket snyggt i svart vitt att välja på! Lycka till!

 8. Oh vad bra! Här fick jag många tips. Är själv på jakt efter en ny vaxduk till mitt svartvita kök, så jag kanske ska ta och kolla in länkarna du fått tips om. Eller så blir det en tur över till Helsingör, där det finns ett par små mysiga inredningsbutiker som brukar ha massor av snygga vaxdukar – om du skulle ha vägarna över sundet är det ett tips att kika in där :-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.