fixa&dona | Mitt Greenhouse – färgglatt och lekfullt
664
single,single-post,postid-664,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mitt Greenhouse – färgglatt och lekfullt


Idag var det så äntligen dags! Dags att presentera veckans tema, Greenhouse. Från och med idag kan du se mitt och de övriga fyra bloggarnas tolkningar på temat Greenhouse i tävlingen på kanal5.se. Och nu är det dessutom fritt fram att rösta. På mitt bidrag eller någon av de andras. Fast självklart blir jag ytterst tacksam och väldigt glad om mitt bidrag faller dig i smaken och får en röst. :-D
Min tanke med veckans tema var att inreda i sann fixa&dona-anda. Färgglatt, med några lekfulla detaljer och relativt sparsmakat. Och tapetälskare som jag är såg jag min chans att få tapetsera med en tapet ur den helt nyutkomna kollektionen Pip från Intrade. En helt underbar, ljuvlig tapetkollektion som absolut inte är min stil men som ändå är såå rätt. En tapet som väcker känslor. Färgglad och lekfull. En tapetkollektion som jag fastnade för redan i januari när jag såg den första gången och inte har kunnat glömma sedan dess.
Dagarna som följer tänker jag visa er bilder tagna under veckan som gått. Målet med min blogg är ju att den ska vara både praktisk och inspirerande. Så i veckan bjuds det på praktiska tips gällande målning och tapetsering här på fixa&dona-bloggen.
Mina tankar kring veckans tema och en översiktsbild kan du finna här.

“Jakten på Sveriges härligaste inredningsblogg” har härmed kört igång på allvar.
Fantastiskt roligt och en riktig utmaning!

Fortsatt trevlig vecka till er alla!

Foto: Hildur Blad

29 Kommentarer
 • Iris
  Posted at 22:38h, 30 mars Svara

  Ser väldigt bra ut, jag hade gärna suttit där och njutit av våren :) Ska genast in och kika på alla bidrag i tävlingen!

  kram /iris

 • Linas inredning
  Posted at 22:41h, 30 mars Svara

  Så snyggt du gjort det! Tapeten är helt underbar :)

 • Cornelia
  Posted at 22:56h, 30 mars Svara

  Det blev fantastiskt fint! Tycker du har åstadkommit väldigt mycket med små o enkal medel! Fantastiska färger och mönster, me like a lot! Tapeten e underbar!

  Vilket superfynd du har gjort i möblerna, de hade jag väldigt gärna velat ha till min extra uteplats!

 • InneoUte-Malin
  Posted at 22:56h, 30 mars Svara

  Jättefint! Gillar verkligen fåglarna som hänger från taket. :-)

 • Emma
  Posted at 23:09h, 30 mars Svara

  Spännande och snyggt=) Självklart kommer du få en röst!!! Ha det bra, kram emmsan

 • Ann-Sofie
  Posted at 23:54h, 30 mars Svara

  Åh, så fint! Självklart fick du min röst! :)

 • Carro
  Posted at 05:39h, 31 mars Svara

  Min röst har du också! Jättefint!

 • ruffa
  Posted at 06:01h, 31 mars Svara

  Riktigt coolt! Jag är impad hur duktigt du arbetar med färgerna! Mitt i prick! Du fick min röst!(hoppas min röst från finland räknas?)

  Tapeten är helt underbar, måste kika om jag hittar den här. Den kunde bli perfekt i tjejens rum.

  Tack för all inspiration du ger!

  Skön dag!

 • karola
  Posted at 06:05h, 31 mars Svara

  -fint det blev, en härlig färgklick med tapeten verkligen!

  lycka till :)

 • Anonym
  Posted at 07:13h, 31 mars Svara

  Riktigt snyggt! Har röstat!!!

 • Anna
  Posted at 10:38h, 31 mars Svara

  Härligt med all färg! Jag föll verkligen för fåglarna. De kommer passa så fint i mitt växthus/uterum.

  Lycka till i tävlingen!

 • Maria
  Posted at 10:56h, 31 mars Svara

  Man blir väldigt glad av att titta på din inredning, så på mig funkar det! Självklart har jag röstat (på dig).

 • Linda
  Posted at 11:02h, 31 mars Svara

  Självklart fick du min röst. En stor färgklick bland övriga! :) Jättefint!

 • Hanna
  Posted at 13:00h, 31 mars Svara

  Jättefint! Du har min röst så klart;-) Har funderat på att tapetsera en spånskiva i nästa lägenhet… så tipsen ser jag fram emot! Hoppas allt är bra med er, kommer in och köper färg imorn em, få se om du är inne då:D

 • Åsa
  Posted at 13:28h, 31 mars Svara

  Du fick självklart min röst. Jag gillade att du kunde göra så mycket med enkla detaljer, en stil som passar mig :)

 • Jannice
  Posted at 14:31h, 31 mars Svara

  Supersnyggt… SKa puffa för sidan lite i min blogg…

 • Att ha det gott
  Posted at 14:34h, 31 mars Svara

  Vilken underbar tapet

  Är fåglarna från Indiska

  Såg dem eller liknande där

 • Marina
  Posted at 14:46h, 31 mars Svara

  Hej! Blev grymt imponerad av denna kollektionen på mässan, nästan lite kär… Hihi… Ska sätta upp den röda, samma som denna och den röda med rosa prickar i min hall ikväll! Ska bli spännande. Egentligen inte min typ av mönster alls, men blir så otroligt glad av denna kartan! Snart sommar o allt, sen byts den ju tapeter rätt ofta när man råkar arbeta i denna branschen… Lev väl!

 • Hanna- Nytt läge
  Posted at 16:32h, 31 mars Svara

  Jag röstade i går redan, har ju haft dig som favorit länge men gav dom andra givetvis en chans ;), läste in mig på bloggarna men eftersom jag tror att färg är en utmaning och en vinnare i längden så tror jag som sagt på dig. Seriös tävling jag fick både lämna adress födelseår osv.

  Väntar med spänning på nästa tema!!

  Nu tycker jag givetvis att alla hade bra bidrag, men jag håller en extra tumme för dig.

 • Marina
  Posted at 18:40h, 31 mars Svara

  Ditt bidrag var det jag fastnade för mest. Dom andra var också fina men ditt stack ut med tanke på all färg du använde. Helt underbart och vårigt! Tapeten är superfin, och pricken över i:et var dom söta fåglarna du hängt upp. Ser fram emot att se vad ni hittar på i nästa veckas tema.

  Ha det gott!

 • Skönt Hemma
  Posted at 20:46h, 31 mars Svara

  Gillar ditt bidrag skarpt! Så härligt! Du har min röst ;)

 • Madeleine
  Posted at 22:21h, 31 mars Svara

  Kan inte DU skriva om hur man tapetserar. jag vill så gärna lära mig. vad ska man tänka på. Hur gör man för att det inte ska bli bubbligt osv. Jag vill så gärna kunna…. Det står högst på min önskelista ska jag erkänna.

 • pia
  Posted at 12:14h, 01 april Svara

  Vilket underbart "greenhouse" du gjorde, röstade SÅKLART på dej min bloggvän:)

  Ser m spänning framemot nästa, heja-heja!

  kram

 • Inspirera Mera
  Posted at 12:49h, 01 april Svara

  Så härligt färgglatt och vilket härlig engagemang!

  Kram Sandra

 • Matilda
  Posted at 21:03h, 01 april Svara

  Vilken underbar tapet. Tycker din tolkning var väldigt bra, men har inte tittat på de andras ännu.

 • Kicki
  Posted at 13:52h, 02 april Svara

  Har röstat! På dig var givet. Helt ärligt var de andra faktiskt inte i närheten. Den där tapeten är så himla ljuvlig, fast jag inte själv vill ha den.I "min" färgaffär har de bl a tapetserat delar av disken med den tapeten.Den syns!

 • Axelina
  Posted at 22:12h, 05 april Svara

  Tokfin tapet!!:)

 • Lena
  Posted at 22:00h, 10 april Svara

  Underbara tapeter! Skulle gärna vilja ha den ena som fondvägg i min dotters rum… :)

 • Jenny
  Posted at 01:55h, 11 april Svara

  Hej! Försökte se vart du fått tag på den här underbart blommiga tapeten, men hittade inte om du skrivit det någonstans. Vart har du hittat den?

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin