fixa&dona | Utsikt från sängen
690
single,single-post,postid-690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Utsikt från sängen


Veckan är snart slut och därmed chansen att rösta på tema:sovrum i tävlingen på kanal5.se. Någon gång under måndagen presenteras mitt och de övriga deltagarnas bidrag till tema: vardagsrum. Tänka sig… Måndagar har helt plötsligt blivit en av de mest spännande dagarna i veckan. ;-)
Har du ännu inte röstat på tema:sovrum har du några timmar till på dig att rösta. :-) Isåfall gör du det här.

Idag bjuder jag på utsikten från sängen. Linneskåpet jag ärvt av min mamma är numera grönmålat. En härlig färgklick som skapar en kontrast till det grafiskt svart/vita som dominerar i rummet. På skåpet huserar en vattenkanna i form av en snigel. En detalj som förstärker det lekfulla och utomhuskänslan jag försökt skapa i sovrummet. I tavelramen har jag satt ett tapetprov från Mimou som passar in både i temat och färgskalan. Och i taket hänger min kära Norm69, vilken jag vann i en bloggtävling hos Mamamekko i höstas. Aj lajk… mycket!!!

Idag har jag bott i mina målarbyxor. Dagen inleddes med tapetsering hos lillebror. En hel lägenhet som ska tapetseras. Och just nu har jag tagit liten bloggpaus i tapetserandet hos min kära arbetskamrat. Kameran är med… så var säkra på bilder framgent. Det krävs en hel del planerande för att hinna med allt man vill utan att det ska gå ut över familjen. Men jag har en make som stöttar mig till 100% och som varit helt underbar under dessa veckor då tävlingen pågått vilket givetvis tagit en hel del av min tid. Och tack till mina kära barn som är med mig när jag fixar här hemma och med liv och lust hjälper mig så gott dom kan. Tack till er min kära lilla familj!!!

Foto: Hildur Blad

15 Kommentarer
 • Sara Small Town
  Posted at 21:12h, 26 april Svara

  Lovley lovely! och nu syftar jag mer på ditt sovrum, än på dina pumpaklädda fötter ;-)

  Själv har jag inrett dotterns sovrum i dagarna och det har varit så kuuuul!

  /Sara Small Town

  -ett drömhus vid kusten tar form – sekelskifte – renovering – inreding – småstadsliv-

 • Sara Small Town
  Posted at 21:15h, 26 april Svara

  Lovley lovely! och nu syftar jag mer på ditt sovrum, än på dina pumpaklädda fötter ;-)

  Själv har jag inrett dotterns sovrum i dagarna och det har varit så kuuuul! Jag har utgått i från bastapetens lime(äppel)färgade kulör (vilken liknar din gröna färg). Jättesnygg färg vare man är typ 6, 20 eller 35 år :-)

  /Sara Small Town

  -ett drömhus vid kusten tar form – sekelskifte – renovering – inreding – småstadsliv-

 • InneoUte-Malin
  Posted at 21:23h, 26 april Svara

  Fint! Gillar verkligen det grönmålade skåpet i kontrast till tapeterna.

 • Malin
  Posted at 22:02h, 26 april Svara

  Riktigt läckert! Det är när man besöker din blogg som man inte förstår varför alla vill ha vitt vitt vitt hela tiden:P Kram

 • Jenny Lundqvist
  Posted at 22:14h, 26 april Svara

  Superfint linneskåp!

  Vart hittade du den söta vattenkannan?

 • House of Jammi - blogg och webshop
  Posted at 22:27h, 26 april Svara

  Jag är verkligen förtjust i den gröna färgen. Den känns så fräsch – och till det svart/vita en så perfekt färgklick!

  MISSA INTE TÄVLINGEN PÅ HOUE OF JAMMI – BLOGGEN!

 • Marina
  Posted at 23:18h, 26 april Svara

  Ditt linneskåp är verkligen läckert! Grönt helt i min smak…=) Snigeln var ju riktigt cool, kul att använda den i inredningen. Lycka till imorgon!

 • Mia
  Posted at 07:10h, 27 april Svara

  Snyggt! Jag skulle också vilja veta var du köpt snigel-vattenkannan. den skulle passa som handen i handsken på vår toalett.

  Tack för en bra blogg och bra ideér!

 • Hildur
  Posted at 07:22h, 27 april Svara

  Sara Small Town: Håller med dig till fullo. Limegrönt passar alla åldrar.

  InneoUte-Malin: Det blir verkligen en effektfull kontrast, vilket jag gillar skarpt.

  Malin: Nä, det är faktiskt lite konstigt… tycker iaf jag. ;-) Man blir ju så glad av färg!!!

  Jenny Lundqvist: Vattenkannan köpte jag på Lagerhaus för nån vecka sedan.

  House of Jammi: Håller med dig!

  Marina: Tack för lycka till:et! Spännande är det i alla fall. :-)

  Mia: Snigelvattenkannan är inköpt på Lagerhaus för nån vecka sedan. Aj lajk!

 • Inspirera Mera
  Posted at 10:21h, 27 april Svara

  Vilken underbar färgklick!

  Kram Sandra

 • karola
  Posted at 17:07h, 27 april Svara

  -superfint, jag gillar grönt :)

 • Lina
  Posted at 19:26h, 27 april Svara

  Jättesnyggt med en massa grönt! Superhärligt!

 • Linas inredning
  Posted at 20:04h, 27 april Svara

  Det ser härligt ut! Vattenkannan har jag varit och klämt på men det blev inget köp då, kanske nästa gång :)

 • Hanna
  Posted at 22:39h, 27 april Svara

  Dina idéer och skapelser är helt underbara. Om du inte vinner blir jag förvånad. Men lycka till iaf=)

 • Cornelia
  Posted at 23:08h, 27 april Svara

  Coolt att du har målat det gamla skåpet grönt! Jag har velat länge om jag ska måla en gammal byrå svart. Kanske skulle ta o måla den i nån härlig färg ist? Köpte den för 50kr på en loppis så om det inte blir bra kan jag lätt hitta en ny o utan att ha förlorat allt för mycket pengar. Nu har jag fått lite mod o inspiration av dig så kanske rollern kommer fram snart :-)

  Jag gillar Mimou-tapeten jättemycket, e sugen på den här hemma men vet inte vart.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin