fixa&dona | fixa&dona har flyttat till kanal5 – RSS och Bloglovin´
764
single,single-post,postid-764,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

fixa&dona har flyttat till kanal5 – RSS och Bloglovin´

Nu har jag bloggat på kanal5.se i drygt en vecka. Det har varit en spännande vecka för egen del. Mycket nytt att upptäcka och många tankar och funderingar att ta ställning till. Att helt plötsligt se sig själv fladdra förbi på TV:n kändes riktigt ovant och det är många som kommenterat fixa&dona-trailern som rullar på kanal5. Men nu börjar jag känna mig som “hemma” hos kanal5. Nu är jag nyfiken på att höra vad ni, mina kära bloggläsare tycker. Har du ännu inte besökt min blogg gör du det här.
Vad uppskattar du mest med fixa&dona-bloggen? Är det något du saknar? Jag vill egentligen bara ha lite feedback. Tycker det är otroligt roligt att blogga och vill utveckla min nya blogg. Till att bli ännu bättre! Och det är här ni kommer in i bilden… :-)

Och avslutningsvis lite tekniksnack. ;-) Fick en hel del kommentarer gällande detta förra veckan och nu är det åtgärdat.
Först och främst. RSS-funktionen är i bruk. Dessutom går det lätt att prenumerera på min nya blogg med hjälp av Bloglovin´. Vill du prenumerera gör du det genom att klicka här.

Hej så länge!

Bild: Kanal5.se

Taggar:
,
8 Kommentarer
 • Jennie
  Posted at 14:11h, 09 juni Svara

  Fortsätt som du gör med bloggen, den är perfekt just som den här ! :) Skrev ett mejl till dig här om dagen, skulle uppsaktta om du läste de :)

  kram

 • Åsa
  Posted at 21:52h, 09 juni Svara

  Ska jag vara helt ärlig så gillar jag din gamla blogg mer, känns mer som du. Mer lekfull,färgglad å sprudlande…allt det där som tilltalar mig så otroligt mycket. Men som sagt, det är ju ännu i ett tidigt stadium men Kanal 5 bloggen, kanske behöver jag bara vänja mig?? Du är helt klart den bästa bloggerskan, å en otroligt inspirationskälla!!Ha det gott å ses på kanal 5

 • Hildur
  Posted at 22:05h, 09 juni Svara

  Jennie: Svar kommer… :-)

  Åsa: Jag ska göra mitt allra bästa för att vara minst lika lekfull, färgglad och sprudlande även på min nya blogg. Men tror allt att det handlar om att vänja sig vid den nya bloggen. Både för mig och dig! ;-) Jag känner i alla fall att jag är på uppgång. Inspirationen och lekfullheten är på väg tillbaka. Jag har nu vant mig vid mitt nya "hem" och är övertygad om att det här blir bra! Blir glad över dina ord och ännu gladare över att "se" dig på kanal5-bloggen.

 • Blogg by Maliin Stoor
  Posted at 19:25h, 10 juni Svara

  Ååå så spännade!

  Är glad för din skull!!

  Go Girl

  Maliin

 • karola
  Posted at 16:32h, 11 juni Svara

  -skall bli kul att se vad du hittar på, grattis till bra jobb!

 • Amiechan
  Posted at 21:34h, 11 juni Svara

  Sådär! Vad bra att de fixat RSS-feed nu. :D

 • ecoliving
  Posted at 15:10h, 14 juni Svara

  grattis till jobbet, kolla gärna in min ecorekoblogg kanske du kan puffa för den också… hej!

 • Camilla
  Posted at 10:29h, 16 juni Svara

  Grattis till nya bloggen!!!!!

  Jag gillar allt det kreativa du gör blandat med dina snygga foton… fortsätt med roliga prylmakeovers o tapetseringar – gillar dina idéer o vågligheter!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin