fixa&dona | Nyinköp i årets färg – turkos
768
single,single-post,postid-768,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nyinköp i årets färg – turkos

Nu längtar jag efter färg! Tittar jag in i min garderob så är det i princip enbart svarta plagg. Deppigt värre! Men faktum är ju att jag stortrivs i svart. För att lätta upp det hela en aning satsar jag på lekfulla färgklickar här och var. Samma princip gällande mig själv som när jag inreder vårt hem. Var det nån som sa att turkos var årets färg?! ;-)

Foto: Hildur Blad

Taggar:
, ,
3 Kommentarer
 • Annelie
  Posted at 21:08h, 31 januari Svara

  Snyggt, turkost piggar verkligen upp :)

 • Jenny
  Posted at 10:41h, 03 februari Svara

  Jag älskar verkligen turkost och din blogg :-)

 • Designtjejen/Emmelie
  Posted at 08:05h, 04 februari Svara

  Härliga färger!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin