fixa&dona | WallKotyr – tapeter med inspiration från modevärlden
770
single,single-post,postid-770,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

WallKotyr – tapeter med inspiration från modevärlden

Med inspiration hämtad från modevärlden lanserar nu DecorMaison en ny tapetkollektion vid namn WallKotyr.
Kollektionen innehåller 40 tapeter och 5 panoramatapeter. Här finner du mönster som påminner om allt från porlande champagnebubblor till klassiska kritstrecksrandiga kostymer.

Även denna gång tycker jag DecorMaison lyckats toppenbra med stylingen av bilderna. Inspirerande! Du har väl inte missat de härligt somriga och inspirerande husvagnsbilderna tillhörande tapetkollektionen OAS?

Pressbilder: DecorMaison

5 Kommentarer
 • Michelle
  Posted at 19:55h, 29 januari Svara

  Hej! Jag är 13 år och är väldig osäker vad jag ska göra med mitt rum. Just nu har jag vita väggar och en fond vägg med silvriga blommor på.. Men jag skulle vilja ha lite mer mysigt och lite mer harmoniskt och skulle vilja måla mina väggar svarta. Mina föräldrar säger att det skulle bli jätte mörkt och dystert och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Mitt golv är rätt ljust. Jag skulle nog matcha det svarta väggarna med orange,vitt,grått och spegel silvrigt. Kanske är jag helt ute och cyklar men snälla skulle du bara kunna ge mig några tips? Skulle vara jätte glad om du kunde maila tillbaks svaret om du nu svara vilket jag hoppas du gör :) Ja det var nog allt! Ha det bäst /Michelle

 • Michelle (igen)
  Posted at 19:56h, 29 januari Svara

  Tror jag skrev fel e-postadress på den andra kommentaren men här är den rätta! /Michelle

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 11:59h, 31 januari Svara

  Michelle: Nu har jag mailat dig ett svar!
  Men kanske kan någon annan få lite inspiration, så här kommer svaret.
  Jag kan hålla med om att fyra väggar med svart skulle kännas både mörkt och dystert. Men varför inte måla/tapetsera två väggar svarta (förslagsvis motstående väggar). Sen målas en vägg ljust grå och den fjärde orange. På det viset får du det mörkare än du har idag, utan att det behöver kännas som en grotta när du kommer in i rummet. Och den orange väggen tillför värme, vilket gör att rummet känns mysigare. Och när du tröttnar på orange som accentfärg är det bara att måla om den ena väggen, så känns rummet som nytt…

 • Eva - designing good life
  Posted at 11:45h, 02 februari Svara

  Tack för tipset! Måste kolla in den mönstrade tapeten på bilden överst. Ser ut att vara min smak.

 • Iris
  Posted at 17:56h, 04 februari Svara

  hmm,de får jag nog kika lite närmare på, den gråa randiga tapeten på bilden längst ner är precis vad jag tänkt mig till vår hall. tack för informationen!

  kram /iris

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin