fixa&dona | Stockholm Furniture Fair – Designbaren
810
single,single-post,postid-810,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stockholm Furniture Fair – Designbaren

Den uppmärksamme kanske noterade att det var ovanligt tyst här på bloggen några dagar förra veckan. Torsdag till lördag tillbringade jag nämligen i vår huvudstad, för ett besök på Stockholm Furniture Fair. Två mycket intensiva dagar tillbringades i mässhallarna. Våra leverantörer skulle besökas och nya produkter skulle presenteras. För min del var det dessutom många nya ansikten att bekanta sig med.
Det dyker säkerligen upp något eller några blogginlägg gällande mässan. Men jag tänkte börja med att visa vad som gav mig riktiga lyckokänslor. Nämligen Designbaren och VIP-loungen som hade formgivits av arkitekten och formgivaren Jonas Wagell. Dessa båda ytor bestod av en enda härlig lek med färger, former och dimensioner. Här stortrivdes både jag och Sara/LittleMissFixIt.
Syftet med Designbaren, som är en blandning av utställning och bar, är att lyfta fram en svensk designer eller grupp. Tidigare år har bland andra arkitektbyrån Marge, designgruppen Front, designduon BrobergRidderstråle, duon Save our Souls och senast designkollektivet Camp Site formgivit baren.


Foto: Hildur Blad

2 Kommentarer
  • Therése | Stylish-B.se
    Posted at 14:59h, 16 februari Svara

    Det är helt otroligt läckert. Träden är så härliga att titta på.

  • Sara/Little Miss Fix It
    Posted at 23:44h, 22 februari Svara

    Det där måste vara taget innan jag satte i halsen och stora-snor-och-tår-hostkalaset började..?? I övrigt var det hur gött som helst. Me like ditt sällskap! :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin