fixa&dona | Världens mest vanliga dryck, efter vatten
803
single,single-post,postid-803,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Världens mest vanliga dryck, efter vatten


Visste du att te är världens mest vanliga dryck, efter vatten? Alltid lär man sig något nytt. Ikväll dricker jag te i min tekopp från Indiska designad av Lisa Bengtsson. Ett perfekt sätt att varva ner efter en lång och intensiv dag i Göteborg. För en gångs skull fick jag sällskap i bilen. Det var nämligen dags för en kurs i utvändig färgsättning för några av mina forna kollegor på Nordsjö Idé&Design. Behöver jag säga att jag var bra sugen på att stanna kvar där jag skulle lämna av mitt resesällskap? ;-) Det är ju såå kul med färgsättning! Och med en kursledare i form av Per Nimér kan det ju inte bli annat än bra. Efter arbetsdagens slut möttes vi upp igen för att avsluta med ett besök på IKEA. Men för allra första gången i historien handlade jag… ingenting.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
6 Kommentarer
 • Sara/Little Miss Fix It
  Posted at 07:05h, 24 februari Svara

  Nu kommer mars bli en tung månad, ekonomiskt, för mig… tänk på de anställda och handla för guds skull ;)

 • Hildur - fixa&dona
  Posted at 08:08h, 24 februari Svara

  Sara: Oj då. Tänkte inte på det. ;-) Jag får väl försöka försvara mitt beteende med att jag åtminstone fick massa inspiration som kommer sprida sig som ringar på vattnet. Räkna med att er försäljning kommer stiga kraftigt under mars. :-D I alla fall i Jönköping. skratt Kram på dig!

 • Designing good life - Sarah
  Posted at 09:12h, 24 februari Svara

  Det var starkt att kunna gå in på Ikea och inte handla någonting. Jag kommer alltid ut med minst lite servetter och ljus…

 • Therese
  Posted at 13:14h, 24 februari Svara

  Jag kan inte få nog av te! :D Dricker det varje dag :)

 • Sandra | Inspirera Mera
  Posted at 14:54h, 25 februari Svara

  Vilken mysig kopp, Lisa kan verkligen sina saker.

 • Camilla
  Posted at 07:57h, 29 mars Svara

  Åh såå fin kopp! Älskar fjärilar!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin