fixa&dona | Inspiration: tavelvägg
825
single,single-post,postid-825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inspiration: tavelvägg

Tavlor är en av de beståndsdelar som tillför något personligt i ett hem. Att samla tavlor i grupp genom att skapa en tavelvägg gör det möjligt att sätta upp fler tavlor utan att det för den skull behöver ge ett rörigt intryck. Skapa effekter genom hur mycket luft som finns mellan tavlorna. Utgå från en jämn linje, t ex en jämn nederkant för att skapa nån form av omärkbar symmetri. För att “lätta upp” en tavelvägg tycker jag det kan vara riktigt snyggt att bryta av med något helt annat. Varför inte en bokstav, siffra eller ljuslykta. Gillar du att byta ut dina motiv ofta är en en tavellist bra eftersom det går snabbt att ändra om och du slipper fula hål.
Själv har jag ett flertal tavlor som bara väntar på att få komma upp. Tills vidare står de lite “nonchalant” lutade mot väggarna i mitt arbetsrum i källaren. Tanken är att skapa en tavelvägg där jag kan samla alla härligt färgglada tryck, alla med den gemensamma nämnaren svart ram. Ett lyckopiller i färg- och mönsterform som ger energi när inspirationen är som bortblåst!

Foto: 1&3 BoligMagasinet, 2&4 Sköna Hem

4 Kommentarer
 • Annah
  Posted at 14:54h, 29 mars Svara

  Önskar så att göra en tavelvägg.. måste bara hitta någon lämplig plats först och och och… ;)

 • Designing good life - Sarah
  Posted at 15:18h, 29 mars Svara

  Jag tycker att det är så svårt med tavlor. Sedan vi gjorde om i vardagsrummet så kan jag inte bestämma mig var vi ska hänga tavlorna och konsekvensen av detta är att det inte hänger några tavlor någonstans…

 • Camillasnyahem
  Posted at 10:36h, 30 mars Svara

  Jättefina inspirationsbilder! Jag drömmer verkligen om att ha en liknande vägg någon dag, superfint!

 • Fotoramar
  Posted at 15:12h, 17 oktober Svara

  Mycket fina inspirationsbilder. Alltid bra när inspirationen tryter och idétorkan är på max =)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin