fixa&dona | Bröllopsyra hos Sandberg Tyg & Tapet
1025
single,single-post,postid-1025,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bröllopsyra hos Sandberg Tyg & Tapet

Liljekonvalj från Sandbergs
Med anledning av det stundande kungabröllopet har det under vårkanten lanserats ett flertal produkter på temat kungligt. Nu har bröllopsyran även smittat av sig på tapeter. Den 15 maj lanserar Sandberg Tyg & Tapet som har sitt säte i Ulricehamn, Västergötland ett nytt tapetmönster som en hyllning till Kronprinsessan Victoria, Hertiginna av Västergötland och Daniel Westling. Tapeten pryds av liljekonvaljer som är landskapsblomman i Gästrikland där Daniel kommer ifrån. Mönstret är designat av Karolina Kroon och finns i tre behagliga färgställningar.
Vill du läsa mer om tankarna kring mönstrets tillkomst kan du göra det här.

Liljekonvalj från SandbergsPressbilder: Sandberg Tyg & Tapet

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin