fixa&dona | Inspiration hos Berga Form
1020
single,single-post,postid-1020,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Inspiration hos Berga Form

Berga Form på Möbelmässan
Berga Form bjöd på en inspirerande monter på Möbelmässan i februari. Här fanns många idéer som går att använda i sin egen trädgård. Insynsskydd/avdelare med stående eller liggande ribbor kombinerat med någon form av trallgolv för att skapa rum i trädgården. Krokar monterade på en regel till insynsskyddet fungerar bra för tillfällig förvaring. Har du tänkt ha Tubtrugs hängande som på bilden kan det dock vara bra att borra några hål i botten så att regnvatten kan rinna ut. Tubtrugs fungerar även fint som blomkrukor.

Berga Form på Möbelmässan

Foto: Hildur Blad

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin