fixa&dona | Malmö tur&retur
1029
single,single-post,postid-1029,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Malmö tur&retur

Västra Hamnen Malmö
Tiden går fort när man har roligt! Igår eftermiddag begav jag mig till Malmö för att i morse närvara vid ett frukostseminarium på temat inredning tillsammans med mina bloggkollegor Jannice och Charlotte. Morgonens program anordnades av HSB och Metro Bostad. Efter avslutat uppdrag strosade vi genom Västra Hamnen och intog årets första (i alla fall för min del) lunch utomhus, utmed strandpromenaden. Västra Hamnen och dess byggnader med många vinklar och vrår och spännande exteriöra färgsättning kändes väldigt inspirerande för en “färgnörd” som mig. Här har man vågat leka med färgklickar vilket skapar en extra dimension.
Hur man väljer att färgsätta sitt hus beror dels på byggnadsår, stil, material på fasaden och omgivande hus men också på vilken del av landet huset ligger. I mina trakter är det ont om putshus och kulörerna som syntes i Västra Hamnen ser man mycket sällan. Vill du lära dig mer om utvändig färgsättning och vilka kulörer som är passande till ditt hus rekommenderar jag dig att läsa mer här.

Västra Hamnen Malmö
Foto: Hildur Blad

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin