fixa&dona | Tapetsering: barnrum
1033
single,single-post,postid-1033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tapetsering: barnrum

Tapetsering barnrum

Det var länge sedan senast. Men ikväll var det dags igen. Dags för tapetsering. Denna gång var det dock inte hemma hos oss som jag tapetserade. Såå kul att se ett “nytt rum” växa fram. För det som ni ser på bilden är numera ett minne blott. Jag har bara två våder kvar att sätta, sen är hela rummet färdigtapetserat. Resultatet av tapetseringen bjuder jag på imorgon. Men ni kan få en ledtråd sålänge: rosa mönstermixar och barnrum.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin