fixa&dona | ad.10 av Li Edelkoort
1290
single,single-post,postid-1290,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ad.10 av Li Edelkoort

Det vita lämnar plats för en ny, mörkare inredningstrend.
– En armé av mörka neutrala kulörer kommer att revolutionera inredningsdesignen, som blir abstrakt och minimalistisk likt en japansk stenträdgård, säger Li Edelkoort. Hon har tagit fram den tionde ad-kollektionen, ad.10 i samarbete med Alcro. Kollektionen lanseras i september och innehåller 31 kulörer. De är indelade i sju familjer med fyra kulörer i varje. Dessutom finns tre komplementfärger – en basnyans av lin, en lackerad svart och en matt guld. Li Edelkoort har hämtat sin inspiration till kollektionen från fågelvärlden och kombinerat detta med sin kunskap om trender inom design, inredning och mode.
– Slutet på individualismens tidevarv har kommit. Vi förlitar oss mer på varandra, nätverkar och samarbetar. Den här viktiga förändringen i samhället kommer att ge oss uniforma kulörer inspirerade av duvor som flockas tillsammans i mörka, grå miljöer. Gröna, blå och violetta accenter ger liv åt baskulören. Betonggrå blir en nyckelkulör i inredningsdesign, säger Li Edelkoort.

Den nya ad-kollektionen innehåller många härliga kulörer. Dock har jag otroligt svårt för namnen på kulörerna. Pigeon grey, Rooster crest, Chicken coop, Bishop brown, Green passerine, Purple jackdaw, Black raven och ytterligare 24 kulörer på fågeltemat. Nåväl, det är ju tur att det inte är namnen som ska målas upp på väggen.
Vill du läsa mer om den nya ad-kollektionen och se smakprov på fler utav kulörerna rekommenderar jag ett besök hos lotenlind som gjort en sammanfattning från pressvisningen förra veckan.


Foto: Michael Baumgarten för Alcro

1Kommentar
 • Lotta
  Posted at 06:39h, 08 juni Svara

  Ja,det var verkligen helt fantastiskt!
  Synd att du inte hade möjlighet att åka denna gången.
  Ha det gott!
  kram Lotta

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin