fixa&dona | Behovsanalys, kreativ process och det spännande mötet
1531
single,single-post,postid-1531,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Behovsanalys, kreativ process och det spännande mötet


Idag presenterade jag ett inredningsuppdrag som jag jobbat med den senaste tiden. Det är alltid lika roligt att ta sig an ett nytt projekt. Först den inledande och ack så viktiga behovsanalysen. Är det något jag är mästare på efter alla åren i färgaffär så är det att ställa frågor och dessutom att ställa rätt frågor för att vara säker på att jag rekommenderar rätt produkt till kunden. Allt beroende på behov, förutsättningar och önskemål om slutresultat. Efter en väl genomförd behovsanalys är det dags för den kreativa processen. Och därefter kommer det mest spännande och det roligaste, mötet med kunden. Idag hade jag just ett sådant möte. Nu är största delen av jobbet gjort och det är dags att ta sig an nästa inredningsuppdrag.
På bilderna ser ni små glimtar av ett inredningsuppdrag jag gjorde i våras, en frisörsalong. Här mixas material, strukturer, glanser och stilar i en härlig och levande kombination. Reaktionerna på denna renovering har varit många och väldigt positiva. Jag blir löjligt lycklig varje gång jag stiger innanför dörren till salongen och jag längtar redan tills det är dags för mina timmar i frisörstolen om drygt två veckor.Foto: Hildur Blad

3 Kommentarer
 • Simplicity
  Posted at 07:27h, 29 juli Svara

  Heeeej ! Allt är bara bra här! Ja tänk vad tiden går fort. Såg för lite sen kortfilmen från Metro och blev lite fnissig. När någon pratar ser vi andra urtråkade ut. Gäller oavsett.. hihi.. men det var en underbart rolig dag ;)

  Japp jag ska upp till Formex torsdag fredag! Du???

  Kram kram Jannice

  Underbar salong ser det ut och vara… vill dit! finns inget bättre. I love it!!

 • House of Jammi - blogg och webshop
  Posted at 10:29h, 29 juli Svara

  Salongen ser läcker ut. Härlig grön färg.

 • Liw (gamla hilleshög)
  Posted at 12:40h, 29 juli Svara

  Ser häftigt ut, skulle vilja se mer =)
  Du får gärna titta in på min nya blogg, jag hade hilleshog.blogg.se innan…

  kram

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin