fixa&dona | Vardagsrum: svartvita detaljer
1550
single,single-post,postid-1550,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vardagsrum: svartvita detaljer

Vid besöket på IKEA tidigare i veckan fick en kudde ur STOCKHOLMS-serien följa med hem liksom en pläd i svart och vitt. Jag gillar! På hyllan bakom soffan huserar ett gäng inredningstidningar och en skål i svart från Koziol.
Ikväll tänkte jag sy kuddar till soffan. Färg? Svarta och vita såklart!

Foto: Hildur Blad


4 Kommentarer
 • jenny
  Posted at 20:52h, 01 augusti Svara

  Kudden har jag och älskar den! Pläden måste kikas lite närmare på vid nästa besök. Själv är jag inne i en riktigt färgglad färgperiod just nu. Gillar fortfarande svart & vitt men blandar dom gärna med starka, färgglada saker:-)

  • Hildur Blad
   Posted at 23:14h, 01 augusti Svara

   Jenny: Kudden har jag hållit i måååånga gånger. Och nu när den ligger där i soffan och ser fin ut och passar perfekt så funderar jag ju varför den inte fått följa med hem tidigare. Pläden är toppenbra! Ska inhandla ytterligare en vid nästa IKEA-besök. Jag använder den för att “klä in” sittdynorna i vår vita soffa. Dels för att skydda och för att jag ledsnat på vit soffa. Ett billigt sätt att piffa upp soffan.
   Jag har alltid haft väldigt mycket färg hemma. Men nu dominerar det svartvita. Men de härliga färgklickarna varken kan eller vill jag vara utan. Och med en svartvit bas så framträder minsta lilla färgklick tydligare än någonsin. Härligt!

 • FixarFarsan
  Posted at 14:56h, 04 januari Svara

  Svart och Vitt är aldrig fel! Snyggt och klassist.

  Tröttnar man så köper man en matta i en stark färg eller så skickar man sin sambo och handla lite filtar å kuddar :)

  Hildur svarar: Precis! Lätt, snabbt och hyfsat billigt att förändra när man har en svartvit bas!

 • Jace
  Posted at 03:15h, 26 juli Svara

  I’ve been loonikg for a post like this for an age

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin